Pune, naglašene usne, gotovo da su san svake žene, te zato ne čudi što mnoge posežu različitim metodama kako bi dobile ovakav izgled. Međutim, ukoliko niste pristalica "odlaska pod nož", a želite da dobijete taj "plumb" efekat, postoji mnogo načina na koji to možete dobiti zahvaljujući različitim kozmetičkim proizvodima.

Tako da, ukoliko ste ovog leta odlučili da negujete holivudski izgled koji će vizuelno značajno povećati vaše usne, svakako vam savetujemo da odaberete tamnije nijanse mat ruževa poput ljubičaste, a zatim izgled završite sa malo sjaja.

Usne možete povećati i ruževima.
profimedia.rs 

Zapamtite da čak i najmanji trag sjaja za usne koji treba da nanesete u sredini može da naglasi vaše prirodno punije usne, tako da nemojte preskakati ovaj korak, a da biste definisali vrh na sredini gornje usne, dodajte malo hajlajtera!

Usne možete naglasiti na više načina.
Profimedia 

Pored pomenutih mat nijansi, treba napomenuti da će svaka svetla i jarka nijansa odlično obaviti posao, poput narandžaste, crvene i roze, koja je apsolutni hit ove sezone!

A kako biste bili sigurni da će izabrana boja pristajati vašem tenu, izaberite boju usana koja savršeno odgovara vašem tonu kože!

Kako bismo vam olakšali izbor u moru različitih brendova koji nude pomenute boje, u nastavku smo odabrali šest najprodavanijih ruževa sa kojima ne možete da pogrešite!

Lilly.rs Uz ove ruževe za povećanje usana nećete pogrešiti.