Kada je reč o maskarama, čini se da se gotovo svakog dana pojavi novi proizvod koji je uvek "bolji" od prethodnog, daje "efekat veštačkih trepavica", dužinu, volumen... Scenario je uvek isti - odlazite u drogeriju i kupujete maskaru da bi, nakon nekoliko korišćenja, shvatili da radi isto što i druge pre nje. Ništa specijalno, niti drugačije, po sistemu - još jedna u nizu, dok se ne testira sledeća.

Interesantno je, međutim, da se u moru noviteta još uvek posebno izdvaja stara maskara koju smo svi sigurno već nekad koristili - Maybelline Great Lash maskara.

Sigurni smo da je mnogima od vas poznato pink pakovanje sa zelenim i ružičastim slovima, ali verujemo da ne znate da je ovaj proizvod i dalje jedan od najprodavanijih svih vremena. U minuti se proda 30, čemu doprinosi i njena niska cena, koja se kreće od 3 do 4 dolara.

Ovo je jedna od prvih maskara na tržištu trepavica, izašla davne 1971. godine, a i dalje je među najpopularnijim na svetu. Uska spiralna četkica gladi svaku pojedinačnu trepavicu i daje veliki volumen samo jednim nanošenjem.

Maskara je jedan od esencijalnih beauty proizvoda, a da bi vaša šminka izgledala uredno i u toku sparnih dana, potrebne su vam vodootporne formule!
Profimedia 

Zato i ne čudi što se ovaj proizvod i dalje nalazi u beauty koferima profesionalnih šminkera i žena širom sveta.