Bilo da ga volite ili mrzite, postoji par dobrih stvari u vezi s Danom zaljubljenih - nagoveštava produženi vikend, vrlo je verovatno da ćete od kolega ili drugarica dobiti omiljeni slatkiš (i da ste slobodni i da ste u vezi), a pored toga je i prilika da se posvetimo sebi. Sredimo frizuru ili uradimo novi manikir na primer.

Ljubav je uvek dobra inspiracija, a ovde ne mislimo na preterivanje s crvenim i pink srcima, već nešto mnogo minimalističnije. Možda su to nokti s efektom mermera, ili neutralne nijanse s dizajnom na vrhovima. Budite svoje, autentične i ne plašite se da se igrate, posebno s nakitom poput prstenja koji može da podigne izgled noktiju na novi nivo. 

U nastavku donosimo 13 ideja za manikir za Dan zaljubljenih - imamo predloge i za kratke i za duge nokte.

Bilo da ga volite ili mrzite, Dan zaljubljenih dolazi s nekoliko prednosti. Prvo, to znači da su cveće i čokolada lako dostupni. (Ko to ne voli?) Drugo, to je prilika da se dodatno posvetimo sami sebi. (Koga bolje voleti nego sebe?) Treće, to znači da možemo srediti nokte (čak i kao izgovor da budemo u duhu sezone). Možda zvuči kao slaba izgovor, ali nije. Mi ozbiljno shvatamo svoje nokte.

Međutim, klasični manikiri za Dan zaljubljenih ponekad mogu ostaviti nešto poželjno. Ako preteramo s crvenim i pink srcima, dizajn može delovati previše očigledno. Zato tražimo nešto drugačije ovog 14. februara. Možda je to minimalisticki dizajn noktiju. Možda je to manikir sa efektom od baršuna. Bez obzira na to, ne želimo da naši nokti vrište Dan zaljubljenih; želimo da ga tiho šapnu. U nastavku pogledajte 15 dizajna noktiju koje razmatramo ove godine.

Crveni srčani šarm na noktima boje kože

(Pripis slike: @betina_goldstein) Ponekad, strategijski nokatni šarm je sve što vam treba da ostavite utisak. Koristite lepak za nokte da ga pričvrstite na jedan nokat, ostavljajući ostale nokte goli. Jednostavno, ali efektivno.