Kada mislimo na prolećne boje kose, često nam na pamet padaju plave, karamel, različite balayage varijante i druge nijanse koje mogu osvetliti i dati topliji ton kosi tokom sunčanih meseci. Neko nepisano pravilo bilo je da ostavljamo tamnije kestenjaste boje iza sebe, znajući da ćemo ih ponovo nositi kada dođu jesen i zima. Međutim, ovog proleća, pravila igre se menjaju.

Pogodili ste, govorimo o trendu čokoladno-smeđe kose. Ova topla i sjajna nijansa učestalo se pojavljuje na našim feedovima, a poznate ličnosti poput Dakote Johnson i Belle Hadid su je već isprobale.

Zapazili smo i da je IT devojka Hailey Bieber pokazala svoju novu čokoladnu kosu na nedavno održanom Super Bowlu 2024. godine. Setimo se samo glazed donuts manikira, strawberry blonde make upa i cinnamon latte stila farbanja kosa (verujte nam, i dalje nismo nabrojali sve što je ova devojka proglasila trendom - i u tome svaki put uspela).

Ako još uvek niste upoznati sa ovom bojom kose, ključ je u samom imenu. Chocolate syrup kosa odnosi se na dubokosmeđu nijansu koja doslovno zrači sofisticiranošću zahvaljujući bogatom, sjajnom završetku.

Dodatno, ova čokoladna nijansa čini da kosa izgleda izuzetno zdravo. Najbolja stvar u vezi sa ovom bojom jeste to što je vrlo jednostavna za održavanje, što je čini savršenim izborom za prolećne i letnje mesece. Ne verujete nam? Nastavite da listate kako biste videli neke od najlepših izgleda i primera čokoladno-smeđe kose.