Od 2019. godine kada je započeo rad njene kompanije Rare Beauty, Selena Gomez oduševljava beauty proizvodima, te se penje sve više na lestvici industrije lepote.

U širokom asortimanu, naglasak je od prvog dana na njenim rumenilima, pogotovo onim tečnim. Istini za volju, u celom beauty svetu vlada pomama za rumenilima i svime onima što čini izgled lice što je prirodnijim moguće, pa tako u tu kategoriju spadaju i kremasti proizvodi.

Uz kremasta rumenila, tako su popularni i kremasti bronzeri.


Osim što se nežno razmazuju, lakše ih je koristiti nego klasična u prahu, a i daju prirodniji finiš, koji ne izgleda u potpunosti matirano (jer mat odavno nije u trendu).

Selena Gomez u svojoj ponudi, naravno, ima i kremaste bronzere u stiku, a na zvaničnom je Instagram profilu kompanije sada izašao i video na kojem pevačica pokazuje svoju tehniku nanošenja istog. Iako i sama nagoveštava da nije u potpunosti spretna, konture pravi na vrlo brz način uz jednostavne poteze.


Linije povlači na području obraza, u dužini očiju, na čelu uz hairline, te na vilici. Time postiže veoma prirodan izgled lica uz blage konture koje su savršene za sve one koji nisu ljubitelji preterano naglašenog makeupa.

Selena kaže da u videu koristi nijansu Happy Sol, a još sedam ih je dostupno u Warm Wishes Effortless kolekciji kremastih bronzera.

 Izvor: https://storybook.hr/