Iako je Kendall redovna na najvećem modnom događaju, sinoć je prvi put prošetala zajedno sa svojim sestrama.

I dok se o izdanju Kim Kardashian danas najviše priča, da je Kendall Jenner uspešno odgovorila zadatku ovogodišnje teme Met Gale "Pozlaćeno doba" govore i njene obrve.

Za ovogodišnju gala svečanost supermodel je odabrala ekstravagantnu Prada kreaciju koja uključuje mrežati steznik sa cvetnim detaljima i raskošnu suknju u duhu 19. veka.

Kendall Jenner na Met Gali 2022 sa blajhanim obrvama.
Profimedia 

Na iznenađenje mnogih, Kendall je uz elegantnu i smelu haljinu ponela i beauty trend koji je već nekoliko godina dominantan na modnim revijama.

Naime, Kendall je ponela blajhane obrve koje su do sada mnoge poznate dame rekreirale.

Ipak, nije jedina koja je prihvatila "izbeljivanje" kao trend: njena sestra Kim Kardašijan se pojavila na Met gali 2022 sa plavom kosom. 

Kendall Jenner ponela je blajhane obrve na Met Gali 2022.
Profimedia 

Koliko se beauty trendovi brzo menjaju, pokazuje upravo ovaj zaokret od debelih, precrtanih Instagram obrva do izgleda bez ikakvog naglašavanja. Svetske zvezde poput Madone, Kim Kardašijan, Lico, Keti Peri i Alekse Demie nosile su izblajhane obrve još prošle godine.

Ovaj beauty trend zaživeo je na najnovijoj Versace reviji krajem februara, a pored Belle, ponela ga je i njena rođena sestra Gigi.

Ovaj trend definitivno nije za svakoga te, kako kažu brojni veliki stilisti, uglavnom se za ovaku promenu odlučuju dame koje su sigurne i sebe i zrače samopouzdanjem, a Kendall, po svemu sudeći, to zaista jeste.