Italija, kolevka dolce vite, umetnosti lepog življenja i uživanja u svakom trenutku, neiscrpna je inspiracija za svaku damu koja ceni lepotu, modu te sofisticiranost i eleganciju svojstvenu upravo Italijankama. Od početka uobičajenog užurbanog dana gde ćete ih videti kako ispijaju kratku šoljicu espressa, noseći najfotogeničnije stylinge, preko celodnevnih aktivnosti gde žureći sa jednog sastanka na drugi, za sobom nekako uvek uspevaju da ostave trag ženstvenosti i moći. Stoga, ne iznenađuje nas nimalo da smo svoju potragu za parfemom koji će biti dovoljno poseban u 2023. godini, a ispuniti sve naše želje pronašli u kući Giorgio Armani.

Zapravo, godinama unazad, obožavali smo parfeme sa potpisom luksuznog brenda Giorgio Armani - ne samo da mirišu apsolutno božanstveno, već su osećaj moći, ženstvenosti i neodoljivosti ono što zasigurno dobijate kada nanesete njihov parfem na kožu. Ove jeseni, zaronili smo duboko u stament bočicu nove Giorgio Armani SÌ INTENSEparfemske vode i otkrili nezamislivu kompleksnost mirisa koji obaraju sa nogu.

Najlepši parfem za jesen 2023 je Giorgio Armani Si Intense
Promo 

Najpre je tu sočni nektar crne ribizle koji otvara mešavinu koja se zatim kombinuje sa aromatičnom svežinom ruže i crnog čaja, oslanjajući se na bazne note kremastog dua burbonske vanile i ulja pačulija vanile. Kakva neodoljiva kombinacija gracioznosti, snage i nezavisnog duha!

Upravo ovo epiteti su koje svaka od nas želi da poseduje, dok snažno korača kroz život, boreći se sa čestim predrasudama i neravnopravnim podelama. Giorgio Armani SÌ INTENSE kao da pripoveda priču o odrastanju mlade devojke i osamostaljivanjem. U početku osetite voćne nagoveštaje nektara ribizle, nešto što bi mogla da nosi devojka u svojim ranim dvadesetim. Ali, kako se miris razvija uz pomoć cvetnih nota, on asocira na smelost, misteriju i senzualnost, evoluirajući u zrelu ženu koja sa ponosom nosi svoj identitet i stav.

Najlepši parfem za jesen 2023 je Giorgio Armani Si Intense
Promo 

Dodatno, bočica u kojoj se nalazi Giorgio Armani SÌ INTENSEparfemska voda, malo je umetničko delo za sebe: strukturirani oblik flašice poseduje transparentni dizajn koji se biti savršeni detalj na vašoj kozmetičkoj polici ili noćnom stočiću. Elegantni crni čep ovalnog oblika, igra na evoluciju nekonvencionalne, ali autentične žene koja je nosi, privlačeći svu vašu pažnju.

Zašto baš ""? Zato jer je reč o slobodi izbora. Reći "" je reći "da" strasti, slobodi, ljubavi, novim počecima i samom sebi. Jer, kako je rekao Giorgio Armani: "Sì je najmoćnija reč. To je izbor da prihvatite beskonačne mogućnosti života i svakog aspekta vaše ličnosti."

Najlepši parfem za jesen 2023 je Giorgio Armani Si Intense
Promo 

"Si" predstavlja izraz suvremene ženstvenosti. Novi dizajn boce uz mogućnost dopune, dizajniran je da traje. Izrađen prema jedinstvenom umeću izrade stakla, kultni oblikboce ukrašen je zlatnim logotipom utisnutom u staklu. Dovoljno je svestran da se može nositi i danju i noću.