Nega plave kose nikada nije bila jednostavna – tu je uvek balansiranje između lepote kose i njenog zdravlja. Brinemo se o tome da ne bude previše žuta, previše suva, previše plava, a ipak dovoljno svetla, da se ne vidi koren, a da se ipak uradi i shadow roots... plavušama nije lako! Čitav arsenal preparata je neophodan da bi plava kosa sijala svojim punim sjajem. Zato je Moroccanoil neumorno radio na svojoj novoj formuli i dugo čuvanoj beauty tajni – upoznajte se sa novim Purple Treatmentom, dobrom starom formulom ulja koje volite, sada obogaćenom tonirajućim ljubičastim pigmetnima. Ovaj novi proizovd je formulisan za sve potrebe plave, posvetljene, i sede kose, kako bi neutralisalo neželjeno žutilo i ružne mesingane tonove koje plava kosa poprima vremenom.

Moroccanoil_Treatment_Purple.jpg
Promo 

Moroccanoil Purple Treatment

Stari dobri i nagrađivani Moroccanoil Treatment pokupio je svu slavu i postao najprodavaniji Moroccanoil proizvod i ulje broj 1 za negu kose u Sjedinjenim Američkim Državama. Sada je postao još bolji – i to specijalno za plavuše. Nova, ljubičasta verzija Treatmenta sadrži kultno arganovo ulje, koje se mometalno upija u vlasi, dok poboljšava stilizovanje kose i pruža dugotrajne efekte kondicioniranja. Ova neprevaziđena profesionalna formula je sada obogaćena korektivnim ljubičastim pigmentima, koji tokom vremena izbleđuju neželjeno žutilo i kosi vraćaju vibrantnost i sjaj, dok dlaci pružaju glatkoću, kraće vreme sušenja i feniranja i neverovatni sjaj. Sve to bez masnog filma na kosi, za efekat koji traje.

Moroccanoil_Srbija_ljubičasto_ulje.jpg
Promo 

Neka ove brojke kažu dovoljno:

• 95%* korisnika je reklo da proizvod pomaže kod održavanja plavih tonova između poseta salonu
• 95% *korisnika je izjavilo da im ovaj proizvod neutrališe žutilo
• 95%* korisnika je izjavilo da im je ovaj prozvod game changer
• 91%* korisnika je reklo da im je ovaj proizvod ključan u rutini nege plave kose
* Bazirano na rezultatima nezavisnog istraživanja potrošača, sprovedeno na 75 ispitanika.

Moroccanoil_efekat_patinasta_kosa.jpg
Promo 
Morocccanoil_Purple_treatment_ljubičasti_pigmenti.jpg
Promo 

Zašto su plavoj kosi potrebni tzv. “ljubičasti proizvodi“?

Par nedelja posle farbanja u plavo, sigurno ste počeli primećivati nešto čudno: vaša nijansa s kojom ste izašli iz salona je poprilimila ružne žute, narandžaste ili crvenkaste tonove. U pitanju je česta pojava, koji se dešava kada se prirodno tamna kosa farba u plavu, srebrnu, platinastu boju ili pramenove. Ovo se dešava kada blanš ne skine sav prirodan pigment iz dlake, čineći da topli tonovi iz prirodno smeđe ili crne kose "izvire" napolje. Osim toga, pojava ružnih toplih tonova u kosi se dešava i redovnim ispiranjem farbe: naime, vaša farba se sastoji iz molekula crvene, žute i plave boje. Oni plave boje se mnogo brže ispiraju i "raspadaju" jer su sitniji, ostavljajući samo molekule toplih boja - crvene i žute. Srećom, između dva farbanja nastupaju proizvodi sa ljubičastim pigmentom, koji po pravilu, neutrališe, odnosno poništava žute tonove.

Ovaj princip se zasniva na točku boja ("color wheel"), u kome jedna boja koja stoji nasuprot druge je neutrališe (poništava). U točku boja, nasuprot žute stoji ljubičasta.

Moroccanoil _tekstura_ljubičastog ulja.JPG
Promo 

Kako se koristi Moroccanoil Treatment Purple?

Nanesite malu količinu na suvu ili vlažnu kosu, i stilizute kao i inače. Koristite ga 2-3 puta nedeljno ili prema potrebi. Koristite ga redovno za maksimalne rezultate. Za pojačane efekte toniranja, kombinujte ga sa Moroccanoil Blonde Perfecting Purple šamponom i kondicionerom.

Nanesite ga i na vlažnu kosu kao osnovu stilizovanja kose, kako biste zagladili frizz.

Moroccanoil tretmanski trio snova

Pored novog Treatment-a, Moroccanoil kolekcija sadrži i dva kultna tretmana u Original i Light verziji. Ovi multitasking proizvodi su nezamenljivi frizerima, stilistima, modelima, kao i mnogobrojnim ženama širom sveta. Formula kombinuje arganovo ulje, bogato vitaminima i antioksidantima, kao i ekstrakt lanenih semenki, sjajan izvor alfa-linoleične kiseline. Prema nezavisnoj studiji, samo jedno nanošenje Moroccnaoil Treatment-a, povećava sjaj kose za čak 118%.

Moroccanoil-srbija-treatment-kolekcija.JPG.jpg
Promo 

Može se koristiti za stilizovanje, kondicioniranje, zaštitu i finiširanje frizure. Dolazi u tri verzije:

Original Treatment – bogatije teksture, namenjen debljoj i tamnijoj dlaci, gušćoj kosi
Light Treatment – ređe i lagnanije teksture, namenjen tankoj svilenoj dlaci, svetlije boje
Purple Treatment – bogate nemasne teksture, sa ljubičastim pigmentima, namenjen plavoj, blajhanoj, i sedoj kosi, kao i kosi sa pramenovima.

Omiljene Moroccanoil proizvode možete naći u finim salonima širom zemlje. Zvanični uvoznik i distributer za Srbiju: DAMB d.o.o., Beograd, 011 3098 626.

Proizvode možete kupiti na : www.damb.rsInstagram