Naravno, glumicama sa A liste posao je da izgledaju dobro, taj argument ne možemo da pobijemo, kao i to da su za taj dobar izgled i te kako dobro plaćene.

Ipak, koliko god bile slavne i kakve god uslove za vežbe imale: od fatastične teretane sa skupim spravama do ličnog trenera koji sa njima vežba kada god im se prohte, u bilo koje doba dana ili noći, činjenica je da se ove dame dobro preznojavaju ne bi li postigle željene rezultate.

Ashley Greene

"Oh, tako je mučno i zaista teško, ali za tri meseca znam da ću se navići i zavoleti trening. Uglavnom idem na pilates, no imam i sjajnog trenera koji je program vežbi prilagodio onome što volim da radim. Tako recimo idemo na vožnju kakajakom, što je fatastična vežba za ruke i stomačne mišiće ", kaže zveda serijala Twilight.

foto: Profimedia

Jennifer Lopez

"Mnogo toga se može sakriti pravim komadom garderobe, ali kada dođe vreme da snimate spot, to je nemoguće, čini mi se kao da se sva garderoba koju posedujem tada drastično smanji. I to je moja motivacija, tada krećem sa nemilosrdnim vežbanjem. Vežbe Tracy Anderson su na on i radim ih po šest puta nedeljno ", otkrila je latino diva.

Foto: Profimedia

Gwen Stefani

Kardio, kardio, kardio! Čak i kada je na turneji i nalazi se u nekom drugom gradu, pevačica oblači opremu za trčanje, stavlja sunčane naočare i kačket na glavu i trči. To je njena rutina i ne propušta je.

Foto: Profimedia

Amanda Seyfried

Holivudska zvezda održava formu sa modernim pristupom vežbanju, koji uključuje hodanje, trčanje i planinarenje i sve to u društvu svog psa. Vikend je rezervisan za pilates. "Toliko smo okupirani svojim izgledom i pokušajima da ga popravimo, da propuštamo mnogo važnije stvari. Pre sam živela, hranila se i spavala u odnosu na raspored za vežbanje. Toliko sam bila opterećena time da nisam mogla da se opustim i uživam, ako ne odvežbam ono što je za taj dan bilo planirano. Napokon sam se opametila, jer sam shvatila da je to zaista gubljenje vremena. Moji puniji delovi tela uvek će biti takvi, a ja ću vežbati tako da mi to pričinjava zadovoljstvo, ne obavezu" , bila je iskrena lepa glumica.

Foto: Profimedia

Jennifer Garner

"Počela sam da osećam kako gubim energiju i volju za vežbanjem i da jednostavno nemam vremena da se tome posvetim dovoljno. Sve su to bili izgovori, jer sam vrlo brzo shvatila da energiju nisam imala upravo zato što nisam vežbala. Budim se rano i već oko šeset, sedam ujutru radim pilates sa trenerom. Ipak, ne insistiram na tome da vežbam baš svaki da " , otkrila je poznata glumica i majka dvoje dece.

Foto: Profimedia

Cameron Diaz

Ona je jedna dama sa najpoznatijim telom, koje u zavidnoj formi održava ozbiljnim vežbanjem. Teddy Bass trener, sa kojim Cameron radi godinama objasnio je da su ne samo za nju, već i za sve žene preko trideset, najbolje vežbe koje podrazumevaju kombinaciju tegova, pilatesa i kardio trening.

Foto: Profimedia

Anna Paquin

Zvezda serijala "Prava krv", ima ustaljenu šemu vežbi, koje kombinuje: džoging, boks, pilates i pilates bare. "Ja sam jednostavno opsednuta pilatesom", rekla je Anna u intervjuu za US magazin.

Foto: Profimedia

Halle Berry

Ona je praktično oduvek poznata po sjajnoj liniji i još sjajnijem telu, a ono što je drži fokusiranom jeste trener. Nat Bardonnet fitnes trener, redovno pravi društvo popularnoj glumici tokom vežbanja i to tako što rade setove u parovima.

Foto: Profimedia

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija