Novi šef kukhinje hotela Hajat, Majkl Krejling, u Beograd je došao iz Londona i osmislio novi jelovnik u 'fjužn' stilu.
Jelovnik se sastoji od mediteranske kuhinje i začina i sastojaka dalekog istoka, što jelima daje dozu egzotike.
Krejling planira da jelovnik menja četiri puta godišnje, u skladu sa godišnjim dobima.
Za proleće/leto 2013. Krejling preporučuje tunjevinu sa avokadom, teletinu u sosu od ananasa, vegetarijanske rolnice, čokoladni kolač sa jagodama i šlagom, krem brule.
Fjužn obroci u restoranu hotela Hajat
Od nedavno u hotelu Hajat gosti restorana mogu da uživaju u "fjužn" obrocima.
Pročitaj još
10 KOMADA KOJE SVAKA ŽENA U PEDESETIM TREBA DA IMA U SVOM GARDEROBERU: Inspirišite se da postanete ikona stila
OVI MODELI PANTALONA NAJBOLJE PRISTAJU ŽENAMA 50+ : Modne ikone sa Instagrama ih uključuju u svoje dnevne outfite
ANGELINA JOLIE PROŠETALA NAJPOŽELJNIJU TORBU ZA 2023. GODINU: Košta preko 3000 dolara i ponovo vraća u modu XXL formu
9 PROIZVODA KOJE NE BI TREBALO DA KORISTITE KADA PREĐETE 50: Umesto da čine lice svežim, daju potpuno suprotan efekat
DA LI ŽENE TREBA DA SE ODREKNU NASLEDSTVA U KORIST MUŠKOG ČLANA PORODICE? Ekonomska moć nad drugim je osnov nejednakosti