Događaj koji se više od decenije iščekuje s uzbuđenjem, te asocira na neke od najsvetlijih modnih trenutaka u našoj zemlji, ovog aprila nastavlja da briše granice i ispuje neke nove postulate.

Naime, prolećno izdanje Beogradske nedelje mode u fokus donosi najaktuelniju temu savremenog doba: kako će veštačka inteligencija uticati na budućnost mode i kreativne procese? Koje su njene granice, a koja je vrednost autentičnosti u doba masovne produkcije u kojoj tehnologija počinje i da imitira čoveka?

Kroz dijalog sa AI nastala je i kampanja MaštAI, koju potpisuje art direktorka i modna dizajnerka Nevena Ivanović, osnivačica brenda NEO design, a u saradnji sa grafičkom dizajnerkom Aleksandrom Matić.

Kao brend koji podstiče tehnološke inovacije, IQOS će biti jedan od istaknutih učesnika (pokrovitelja) BFW-a od 11. do 14. aprila, te će u prostorijama Hangara u Luci Beograd posetioci, koji su korisnici nikotina, imati priliku da se upoznaju sa ILUMA asortimanom, poslednjom generacijom IQOS proizvoda, kao i da testiraju i kupe proizvode.

Pored prodajnog asortimana, saznaćete sve i o otvaranju 2 nova IQOS Butika u Beogradu. Naime, koncept otvaranja je novo mesto susreta, gde su muralisti Marija i Stevan Šoln iz ateljea Šoln, zajedno sa dizajnerkom Aleksandrom Duende, vlasnicom modnog brenda Daire, inspirisani Beogradom kreirali delo koje je izloženo u novom IQOS Butiku u TC Delta City od 6. aprila. Fragmente dela koje spaja dve umetnosti na BFW-u ćete ekskluzivno moći da vidite u 3D animaciji.

Image_Alex_Dmitrovic_0022 (1).jpg
Alex Dmitrović 

Promocija domaćeg dizajna je veoma važan segment Beogradske nedelje mode, i stoga su kolekcije naših dizajnera nešto što ne propuštamo. A čije revije ELLE ne propušta i kada će se održati? Saznajte u nastavku!

1. Aleksandra Lalić

13. april

2. Budislava

14. april

3. Vesna Kracanović

13. april

4. Dejana Momčilović

14. april

5. Marko Feher

14. april

6. Martini Vesto

14. april

IQOS nije proizvod bez rizika, oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost. Samo za punoletne.