Sigurnost, rutina, zona komfora… Sve su ovo termini kojima se tako spontano i jednostavno prepuštamo danas. Sa druge strane, možete li nas kriviti? Svet je kontrastno prepun izazova i nestabilnosti, te je i razumljivo zbog čega nekada upadnemo u monotoniju za koju mislimo da nam prija i da je najbolja za nas. Neosporna je i činjenica da ta uljuljkanost dovodi do toga da zaboravimo koliko je važno (i neophodno!) da se povremeno prepustimo uzbuđenju nečeg potpuno novog. Kada to spoznamo, već smo u nečemu pobedili. Jer, kako bismo inače otkrili sopstvene strasti, veštine i perspektive koje leže u nama?

Svaki put kada se odvažimo da uradimo nešto po prvi put, otvaramo vrata bezbrojnim mogućnostima i avanturama koje nas čekaju izvan poznate teritorije. Bez obzira na to da li je to reč o isprobavanju određene fizičke aktivnosti, učenju novog jezika ili istraživanju nepoznatih kultura, svako novo iskustvo pruža priliku za lični rast i razvoj.

Dakle, kada je bio poslednji put da ste nešto učinili po prvi put? Možda je baš sada pravo vreme da zakoračimo u nepoznato i otvorimo neke nove stranice. Proleće je svakako na našoj strani. Krenimo!

Organizujte piknik u parku sa prijateljima

Znate li sve one izuzetno estetične fotografije sa Jelisejskih polja na kojima Francuzi, ali i turisti svih generacija, bezbrižno uživaju na svom parčetu kariranog ćebeta, guštajući najfinije lokalne sireve, po koje zrno grođža, a sve to zaokružuju časom kvalitetnog vina? Ako ste uhvatili sami sebe kako se pasivno žalite da ne provodite dovoljno vremena sa prijateljima, ovo je idealna prilika da to i promenite. Sunčano vreme dodatni je bonus!

Provedite (samostalno) dan u stylish hotelu

Kada ste napunili baterije sa najbližima, želite vreme samo za sebe i to na stylish mestu koje garantuje autentično iskustvo? Ne morate da idete predaleko, jer Beograd sada nudi novi premium lifestyle hotel Radisson RED Belgrade. Znamo koliko vam je važno da živite život sa stilom, te smo pronašli ovu urbanu oazu u centru grada koja pruža sve što vam je potrebno za to.

Radisson 3 (2).jpg
Promo 

Najnovija tehnologija hotela Radisson RED Belgrade omogućila nam je i jednostavan check-in i check-out. Ljubazno rezervišemo apartman na poslednjem spratu i započinjemo avanturu. Pogled na grad ostavlja nas bez daha dok sa uzbuđenjem planiramo večeru u njihovom gastronomskom baru (fokus je na lokalnim ukusima). Zadovoljno checkiramo poslednje stavke sa to-do liste u specijalno dizajniranom co-working prostoru modernog dizajna, te u prolazu oduševljeno fotkamo kultog crvenog „Fiću“ na ulazu. Kakav inovativni spoj!

Radisson 2 (2).jpg
Promo 

(Ne)planirano, veče završavamo uz omiljenu pesmu u zajedničkom boravku hotela, uz obećanje da ćemo ujutru posetiti i bogato opremljen fitness centar na sedmom spratu. Verujte nam, posle ukusnog doručka, sve je moguće!

Radisson 1 (2).jpg
Promo 

Isprobajte novu fizičku aktivnost

Bez obzira na to da li se odlučite za jogu, hiking ili vožnju kajakom, nova sportska iskustva mogu vam pomoći da poboljšate svoju fizičku kondiciju, razvijete nova interesovanja i proširite krug prijatelja koji dele vaše strasti. Samo krenite.

Upišite kurs iz oblasti koja vas oduvek zanimala

Od umetničkog kursa fotografije, novog jezika koji žarko želite da naučite pa sve do kurseva u vezi sa ličnim razvojem – izbora je pregršt. Kursevi mogu biti online (ukoliko vam tako više odgovara), s tim što mi predlažemo da ukoliko možete, odvojite par termina nedeljno za one koji se održavaju uživo. Posebnu preporuku dajemo za kurs vajarstva i keramike – neverovatno su zanimljivi i relaksirajući.

Radisson 6 (2).jpg
Promo 

Volontirajte u lokalnoj zajednici

Pronađite organizaciju u vašoj lokalnoj zajednici koja prikuplja volontere za različite aktivnosti, poput čišćenja parkova, pomoći u azilima za životinje ili rad sa decom. Volontiranje je izvanredan način da se osećate korisno i da doprinesete svojoj zajednici. A osećaj zahvalnosti, dobijate gratis.