Većina ljudi zna da spremanje italijanske kuhinje najviše zavisi od toga koliko su sveži sastojci koji se koriste.
Bez obzira na to da li sami pravite sos ili uzimate svež bosiljak, kvalitet svakog od tih sastojaka je veoma važan da bi jelo imalo ukus kao ono iz restorana.
Međutim, postoji jedna stvar koju greška koju mnogi naprave kada spremaju italijanska jela kod kuće, i tako upropaste ukus jela.
S obzirom na to da je testenina ključni sastojak mnogih italijanskih jela, način na koji je ona pripremljena ima ogroman uticaj na ukus - a jeftina testenina će sve da upropasti!
10 KOMADA KOJE SVAKA ŽENA U PEDESETIM TREBA DA IMA U SVOM GARDEROBERU: Inspirišite se da postanete ikona stila
OVI MODELI PANTALONA NAJBOLJE PRISTAJU ŽENAMA 50+ : Modne ikone sa Instagrama ih uključuju u svoje dnevne outfite
ANGELINA JOLIE PROŠETALA NAJPOŽELJNIJU TORBU ZA 2023. GODINU: Košta preko 3000 dolara i ponovo vraća u modu XXL formu
9 PROIZVODA KOJE NE BI TREBALO DA KORISTITE KADA PREĐETE 50: Umesto da čine lice svežim, daju potpuno suprotan efekat
DA LI ŽENE TREBA DA SE ODREKNU NASLEDSTVA U KORIST MUŠKOG ČLANA PORODICE? Ekonomska moć nad drugim je osnov nejednakosti