Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Piletina sa limunom i pečurkama (RECEPT)

Nešto drugačiji ukus na krajnje jednostavan način..

  Izvor: Foto: Profimedia

Sastojci: 

1 kg piletine

beli luk

1/2 kg šampinjona

peršun, so, biber

2 limuna

1/2 čaše belog vina

Priprema:

Isecite pečurke na listiće i potopite u vodu zakiseljenu limunom. Propržite karabatak (ili deo piletine po želji) na ulju sa sitno seckanim belim lukom. U pola prženja dodajte pečurke, posolite, pobiberite i dodajte malo rendane kore limuna. Pustite da se dinsta na srednjoj temperaturi. Na kraju dodajte vino, sok od limuna i sitno seckan peršun, pa ostavite još kratko da se dinsta.

Tagovi

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Najpopularnije

Moda

Celebrity