Ovog vikenda omiljena kategorija – produženi vikend! Jedva smo dočekali da odemo offline na više od 48h sati, te smo odlučili da se ovog vikenda vodimo parolom “plan je da nema plana”. Osim hidratacije i kvalitetnog sna, preporučujemo branč, duge šetnje, pozorište i ples, pa ko je za šta raspoložen.

Jedan od naših omiljenih lokala za afterwork piće, Zaokret, otvorio je kuhinju pre mesec dana i čuli smo da je branč – odličan! Ovog vikenda zbog branča u Zaokretu menjamo perspektivu i u jutarnju šetnju krećemo do Cetinjske (možda ostanemo i do večeri, nikad se ne zna).

Još jedno od mesta koje je pokupilo sve preporuke jeste hotel Pavilion koji je sada već postao nadaleko poznat po svom nedeljnom branču. Predivna bašta u srcu grada koja, kako kažu, odiše šarmom “beskrajnog leta”, i odličan meni su više nego dovoljni razlozi da već danas bukirate sto!

Ukoliko ste za ples ovog vikenda, Strogi Centar ima ozbiljan program od petka do nedelje. U petak vas očekuje DJ night, u subotu (omiljeni) vinyl night, dok u nedelju možete uživati u zvucima džeza kao omaž svetskom danu džeza.

I ovog vikenda nezaobilazna preporuka – pozorište! U Ateljeu 212 se prikazuje kultna crna komedija Avgust u okrugu Osejdž, a fenomenalna glumačka postava koju predvode Dara Džokić, Anita Mančić i Branimir Brstina obećavaju odličnu predstavu.

Do sledeće vikend šetnje...