Kada pogledaš unazad, šta te najviše pokreće na snažne poteze, ma šta oni značili za tebe?

Mene nije teško pokrenuti za bilo šta, pa tako ni na snažne poteze! Često sam baš ja pokretač i organizator druženja i putovanja. Uglavnom kada sam srećna i ispunjena donosim snažne i dobre odluke i promene. Pokreće me i proleće koje u meni budi sve najdivnije. Dobra muzika, parfem, ali naravno i Staša i Lazar koji su u životu moji najveći pokretači.

Koje su po tvom mišljenju najveće promene koje su se desile u korist žena?

Pravo da se naš glas vrednuje i čuje. Da se obrazujemo i radimo, što zvuči neverovatno kada izgovorite, ali prisetimo se da žene nekada to nisu mogle. Da ne moramo ništa što ne želimo i da možemo sve da poželimo! Ovo je možda glavno, pa sad svako sebi kroji život po svojoj meri.

Zbog čega ćeš uvek zastati i reći: „Bravo, Tamara“?

Bravo za hrabrost. Bravo za dobre vibracije. Bravo za Stašu i Lazara. Bravo što pratiš svoje snove i da, veliko bravo za osvajanje slobode!

_U5A7394.jpg
Luka Bošković i Stefan Stojanov 

Koliko je izazovno biti glumica, mama, supruga u isto vreme?

Izuzetno. Ozbiljna energija potrebna je tokom dana jer se obaveze nižu, a za svaku tu stvar potrebna je nova energija da bi svi bili srećni i zadovoljni. Stanice za punjenje baterija su isto važan faktor.

Crvena boja bočice Armani Si Passsion mirisa simbolizuje strast. Koje emocije su po tvom mišljenju sinonim za ovaj parfem?

Strast, radost, autentičnost.

Ceo intervju i editorijal pronađite u novom broju magazina ELLE koji je u prodaji na svim kioscima širom Srbije.