Danas tvoja pojava predstavlja sinonim za hrabrost. U čemu je ležala tvoja snaga i u čemu misliš da leži snaga mnogih drugih žena?

U ljubavi prema sebi, bližnjima, svetu i životu. U veri u dobro. Ako si iskren, ako živiš autentično, u skladu sa samim sobom, slobodan si. Ako još uz to umeš i da voliš i hrabar si, onda stojiš iza sebe ali i iza drugih.

Za koje izazove sa kojima si se susrela bi mogla da kažeš da su najveći?

Svaki izazov je najveći dok ga ne savladaš. Trenutno mi je izazov španski jezik, ali i pokušaj da postanem ranoranilac.

_U5A7145.jpg
Luka Bošković i Stefan Stojanov 

Kada je o Armani Si Passion mirisu reč, vašu zajedničku stranu vidimo baš u toj strasti koja se oseća u bilo čemu što radiš. U čemu ti vidiš vašu poveznicu?

Takođe u strasti, koja čini život zabavnim; u obožavanju Cate Blanchett koja je njegovo zaštitno lice. Ona je moja glumačka inspiracija.

Koliko je teško izaći iz uloge i živeti u realnom životu i svetu?

Najčešća zabluda je da glumci ne napuštaju svoje uloge kad siđu sa scene. To i jeste lepota ovog posla - što ti scena, kao i lik koji si stvorio, partneri i snimanje dopuštaju jedan beg u zanimljiviji svet, jedan odmor od realnog života. Kad se ta magija završi - život je život. Ne mešam ta dva prostora. Zato smo mi glumci toliko „zavisni“ od svog posla - da bismo se što pre vratili u taj svet igre.

Ceo intervju i editorijal pronađite u novom broju magazina ELLE koji je u prodaji na svim kioscima širom Srbije.