Koliko je u današnjem društvu teško biti žena?

Čini se da su očekivanja velika, Ili smo možda i mi same nametnule visoke ciljeve, ali kako god, ponosna sam na žene današnjeg vremena jer smo borci i dokazujemo da je sve moguće. Mislim da je veoma važno da žena bude nezavisna i samostalna kako bi imala samopouzdanje, a samim tim i pravo izbora i slobodu.

Koliko je iz tvog ugla teško odoleti svim zahtevima okruženja i ostati svoja?

Još kao mala bila sam neshvaćena od okruženja, pri tom tu ne mislim na porodicu jer sam svu svoju snagu, istrajnost i podršku crpela od sestre i roditelja. Ali generalno sam, zbog svoje želje da napravim svetsku karijeru, bila neshvaćena u maloj sredini. Šta sam ja to umislila - bila je glavna zamerka, ali moj karakter je takav da se, kada naiđem na otpor, tek onda zainatim da svoju ideju sprovedem u delo. Tako da, bez obzira na sve, za mene nema granica.

_U5A7587.jpg
Luka Bošković i Stefan Stojanov 

Inspiracija. Strast. Zavodljivost i samopouzdanje. Sve ove reči vezuju se za Armani Si Passion miris. Sa kojom od njih se ti najviše identifikuješ?

Što se mene tiče, sve ovo ide zajedno, u paketu. Kroz posao kojim se bavim spoznala sam sebe u ranoj dobi i osvestila sve ovo, što mi je pomoglo da steknem samopouzdanje i snagu koja mi je konstantno potrebna.

Čemu uvek u životu kažeš DA?

Moj sin Matija jeste osoba kojoj uvek kažem DA!

Ceo intervju i editorijal pronađite u novom broju magazina ELLE koji je u prodaji na svim kioscima širom Srbije.