Pop princeza i globalna muzička senzacija – Ariana Grande krunisala je uspeh svog novog singla „yes, and?” remiks izdanjem na kom je učestvovala legendarna Mariah Carey! Neočekivana saradnja obradovala je slušaoce širom sveta, a stigla je u pravo vreme da pojača već veliko uzbuđenje povodom nadolazećeg muzičarkinog sedmog studijskog albuma pod nazivom „eternal sunshine”.

„Ne mogu ni sama da poverujem u ono što pišem, ali objavljujem remiks na kom je jedna jedina, kraljica mog srca, životna inspiracija – Mariah Carey. Reči ne mogu da opišu moja osećanja, zahvalna sam do neba što se ovaj san ostvario. Hvala joj što je svoju magiju dala mojoj maloj pesmi. Jedva sam čekala da svi čujete, volim vas zauvek”, poručila je emotivna muzičarka putem svog zvaničnog Instagram profila.

Nova verzija uspešnog singla „yes, and?” došla je tek mesec dana nakon originalne pesme koja je zauzela prvu poziciju na prestižnoj muzičkoj top listi Billboard Hot 100, što je osma numera umetnice koja je postigla ovo. Izlazak Arianinog studijskog albuma „eternal sunshine”, na kom će se naći 13 novih pesama, zakazan je za 8. mart, a do tada fanovi mogu da uživaju u sudaru neverovatnih vokala ove dve pop dive.

 Izvor: Universal Music/ELLE/T.Đ.