Još jedan mesec znači još jedan niz novih Netflix izdanja koje jedva čekamo da gledamo u maratonu. Bez obzira da li čekate nove epizode vašeg omiljenog programa (Heartbreak High, možda?) ili nešto potpuno novo, na ovoj streaming mreži u aprilu postoji nešto za svakoga.

Od Andrew Scottove nove drame - Ripley, do Gillian Anderson u ulozi Emily Maitlis u Scoopu i još mnogo toga, nova izdanja su tu za vas kada god poželite da se isključite i odmorite od svakodnevnice. Dakle, u nastavku donosimo sedam naslova sa Netflixa koji će obeležiti april 2024!

Sex & The City

Datum objavljivanja: 1. april

"Sex and the City" stiže na Netflix! Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis i Kim Cattrall, poznati kvartet gledaćemo na ovoj platformi za strimovanje već od prvog dana aprila. I ne, nije reč o prvoaprilskoj šali! S obzirom da se treći nastavak serije And Just Like That neće pojaviti pre 2025. godine, fanovi "Sex and the City" mogu popuniti prazninu u svom srcu ponovnim gledanjem legendarnog SATC. 

Ripley

Datum objavljivanja: 4. april

Baziran na bestseleru, Andrew Scott glumi Toma Ripleyja, prevaranta koji se snalazi u Njujorku ranih 1960-ih godina, a unajmljen je da dovede sina bogatog čoveka kući iz Italije. To ga uvodi u kompleksan život prevare, prevare i ubistava.

Scoop

Datum objavljivanja: 5. april

Inspirisan stvarnim događajima, ovaj drama prati producenta BBC-ja Sama McAlistera i novinarku Emily Maitlis koji vode pregovore visokog rizika sa Buckinghamskom palatom i sudskim obračunom sa Princom Andrewom. Ovaj naslov isčekujemo sa posebnim nestrpljenjem!

What Jennifer did

Datum objavljivanja: 10. april

Ovaj dokumentarac istražuje nasilan zločin koji je šokirao kanadski grad, gde je u fokusu provala u dom vijetnamskih imigranata, ostavljajući traumatizovanu kćerku kao jedinog svedoka. Kroz policijske snimke ispitivanja i svedočenja, otkrivaju se sve složenosti slučaja.

The Hijacking of Flight 601

Datum objavljivanja: 10. april

Intrigantna serija napravljena po istinitom događaju u kojem je grupa muškaraca otela avion, a dve stjuardese ih nadmudruju nakon napetih pregovora u vazduhu i na zemlji. Ko ne voli dobru akciju na avionskom letu?

Heartbreak High

Datum objavljivanja: 11. april

Druga sezona ove voljene serije se vraća, prateći učenike Hartley Higha kako se suočavaju sa novim izazovima, dramom i patnjama.

Beby Reindeer

Datum objavljivanja: 11. april

Richarda Gadd je napisao i glumio u ovom filmu koji prikazuje borbu komičara koji pokazuje čin dobrote prema ranjivoj ženi. Međutim, to ubrzo uzima mračan obrat, izazivajući opsesiju koja ugrožava i njihove živote.

Izvor: ELLE/N.K.