Suprotnosti se privlače - barem je takav slučaj u novoj filmskoj ljubavnoj priči sa Scarlett Johansson i Channing Tatumom u glavnim ulogama. Ljubitelji filmova baziranih na temi astronomije, dramedy žanra (savršenog spoja ozbiljne drame i kontrastne komedije) te retro estetike 60-ih godina obradovaće vest da uskoro stiže naslov "Odvedi me na Mesec".

Radnja filma u fokus stavlja istorijsku NASA misiju sletanja na Mesec 1969. godine, što je bio period tzv. svemirske trke. Scarlett tumači Kelly Jones, marketinškog izvršioca kojeg je NASA angažovala da snimi lažno sletanje na Mesec u slučaju da prava misija ne uspe. "Kada predsednik proglasi misiju previše važnom da bi propala," prema sinopsisu, "Jones dobija nalog da organizuje lažno sletanje na Mesec kao rezervu i odbrojavanje zaista počinje."

profimedia-0863368438.jpg
SONY PICTURES / Planet / Profimedia 

Scarlett opisuje svoj lik Kelly kao "vrlo modernu ženu koja živi u vremenu kada su žene često potcenjivane.", rekla je za People. "Ona to koristi u svoju korist i uvek je korak ispred," dodaje Johansson. Sa druge strane, Channing Tatum tumači ulogu direktora lansiranja, Cola Davisa. 

profimedia-0863368393.jpg
SONY PICTURES / Planet / Profimedia 

"Channing je pristupačan glumac, dobro raspoložen i profesionalan. Zaljubiti se u njega na ekranu bilo je prilično lako. On je veoma simpatična osoba," kaže ona, dodajući o njihovim likovima. "Kelly i Cole su suprotnosti. Bilo je zabavno igrati tu dinamiku sa Channingom."

Chris Evans je prvobitno trebao da igra ulogu Tatuma, dok je Johanssonova, koja takođe producira — vezana za film od samog početka. 

Jim Rash, Ray Romano, Anna Garcia, Donald Elise Watkins, Noah Robbins, Colin Woodell, Nick Dillenburg, Christian Zuber i Woody Harrelson čine ostatak glumačke postave. Greg Berlanti će režirati film prema scenariju Rose Gilroy.

profimedia-0863368468.jpg
SONY PICTURES / Planet / Profimedia 

 Premijera je zakazana za 12. jul, a do tada, predlažemo da pogledate trejler u nastavku.

Izvor: ELLE/N.K.