Leto je u punom jeku, a sa njim dolazi i uzbudljiva nova Netflix ponuda za mesec jun. I dok smo za vikend bindžovali prve četiri epizode treće sezone serije Bridgerton, nestrpljivo čekamo drugi deo kako bismo saznali dalji razvoj ljubavne priče između Penelope i Colina, te Francesce i njenih udvarača. Ipak, ova serija nije jedina koja će biti u centru pažnje narednog meseca. 

Netflix u junu nudi i dozu komedije, uključujući nove stand-up specijale Keitha Robinsona i Jo Koya. Što se tiče novih dokumentaraca koji dolaze na striming platformu, Black Barbie, koja izlazi 19. juna, prenosi priču o stvaranju prve crne lutke Mattela. U nastavku donosimo pet serija i filmova koje naša redakcija neće propustiti u junu. Počinjemo!

Hitler i nacisti: Zlo na suđenju 

Reč je o dokumentarnoj seriji od šest epizoda koje će istraživati uspon, vladavinu i pad Adolfa Hitlera i nacista od 1930-ih godina sve do holokausta i suđenja u Nirnbergu. Svedocićemo hronikama njegovog dolaska na vlast, korišćenja propagande, cenzure i antisemitističke politike njegovog režima, a onda i konačnog pada nacističkog vođstva. Premijera je zakazana za 5. jun.

Hit Man

Richard Linklaterov najnoviji film zasnovan je na riskantnom odnosu između lažnog plaćenog ubice (Gary Johnson) kog igra Glen Powell i njegove potencijalne klijentkinje Maddy, koju igra Adria Arjona. On radi na tajnom zadatku kao lažni ubica; ona je žena koja traži izlaz iz nasilnog braka—šta bi moglo poći po zlu? Hit Man će se premijerno prikazati u bioskopima 24. maja, pre nego što stigne na Netflix 7. juna.

Tour de France: Oslobođeni 

U drugoj sezoni dokumentarne serijeTour de France: Oslobođeni pratimo nekoliko biciklističkih timova na njihovom putu od suza do trijumfa, koji se takmiče u najnapornijoj svetskoj biciklističkoj trci 2022. godine. Radnja se proteže kroz osam epizoda, a nova sezona počinje 11. juna.

Bridgerton (Sezona 3, Drugi deo)

Treća sezona Bridgertona podeljena je na dva dela—prve četiri epizode su objavljene 16. maja, dok poslednje četiri izlaze 13. juna. Gledaoci mogu očekivati Penelopin odgovor na Colinovu ponudu nakon vožnje kočijom, velike preokrete za srednju sestru Bridgerton, Francescu (Hannah Dodd), i novog udvarača za matrijarha porodice, Violet (Ruth Gemmell), uz još mnogo stare dobre drame Lady Whistledown.

A Family Affair

Više od decenije nakon što su zajedno glumili u filmuThe Paperboy, Nicole Kidman i Zac Efron se ponovo sastaju kao neočekivani ljubavnici u novoj romantičnoj komediji Richarda La Gravenesea (The Last Five Years, P.S. I Love You). Njihova privlačnost je komplikovana za Joey King, koja igra Kidmanovu ćerku i bivšu zaposlenicu Efrona. Film će biti dostupan na Netflixu počevši od 28. juna.

Izvor: ELLE/N.K.