Popularna serija The Bear vraća se na streaming platformu Hulu! Zvanični trejler za treću sezonu Emmy nagrađivane serije najavljuje napete međuljudske sukobe – kako u kuhinji, tako i van nje.

Serija, koja je debitovala u junu 2022. godine, istražuje industriju hrane kroz prizmu talentovanog šefa kuhinje po imenu Carmy (Jeremy Allen White), koji se vraća u Čikago da vodi restoran svog starijeg brata Mikeya (Jon Bernthal) nakon njegove smrti. Gledaoci su bili iznenađeni kada je prva sezona, koja je bila fokusirana na Carmijeve pokušaje da oživi bratov sendvič-bar, zapravo otkrivena kao polazna tačka. 

profimedia-0731815969.jpg
Supplied by LMK / Landmark / Profimedia 

Tokom druge sezone, osoblje je pokušavalo da izgradi restoran iz temelja za samo 12 nedelja. Uspeli su da se izbore sa izazovom i prirede prvu večeru u restoranu The Bear, koja je bila organizovana za porodicu i prijatelje. U kuhinji, međutim, zaposleni su se suočavali sa velikim izazovima koji su pretili da razore njihove lične i profesionalne živote.

Nije trebalo dugo da FX i Hulu obnove seriju za treću sezonu kao odgovor na snažne pohvale kritičara i obožavalaca. Ulozi su postali još veći dok se gledaoci vraćaju u priču o Carmy i Claire – devojci koju je izgubio jer je "praktično rekao da ne može da gubi vreme" – nakon čega počinje novi zaplet o grupi gastronomskih kritičara koji bi mogli da stanu na Carmijevom putu do Michelin zvezde.

profimedia-0732195901.jpg
Supplied by LMK / ipa-agency.net / IPA / Profimedia 

U najavnom videu, Carmy je – kao i obično – previše intenzivan za svoje dobro. Šef kuhinje uvodi listu neizbežnih pravila koje njegov restoran mora da prati jer "tako funkcionišu restorani na najvišem nivou". To uključuje zabranu ponavljanja sastojaka u receptima i podsticanje na živopisnu saradnju, samopouzdanje i kompetentnost.

profimedia-0731815985.jpg
Supplied by LMK / Landmark / Profimedia 

Ali Carmy ne očekuje da pojača pritisak na svoj tim, a da oni ne uzvrate istom merom. U jednoj sceni, on predstavlja Sydney (Ayo Edebiri) ugovor o partnerstvu, dok svi drugi članovi kuhinje takođe opipavaju granice strpljenja jedni drugima. 

Svih deset epizoda nove sezone biće dostupne od 27. juna na platformi Hulu. Do tada, u nastavku pogledajte trejler treće sezone!

Izvor: ELLE/N.K.