Vreme je praznika, darivanja, ali i motivacije za 2023, a jedan od naših najtalentovanijih i najperspektivnijih glumaca, kao i dobitnik Elle Style Award 2020. priznanja za film i pozorište, Milan Marić, u aprilu ove godine podsetio nas je na jednu važnu životnu lekciju – promena, a ne stagnacija je ključ uspeha.

''Mislim da su promene i želja za promenama zdrav deo svakog bića i da ne postoji dobar trenutak u životu kada bi trebalo da kažemo sebi: 'E sad je dosta, ne želim više promena, želim da se smirim', iako je paradoks u tome što svi težimo tome da izgradimo mir i spokoj, a to sve možemo da gradimo jedino kroz konstantne promene. Kako na mikro, tako i na makro planu. Suprotno od promena je stagnacija, a siguran sam da je stagnacija retko koga načinila srećnim, mirnim i spokojnim. Eventualno na neki određeni period, kao neka vrsta predaha i rekapitulacije, ali u srži čoveka je da se stalno kreće.''

m5.jpg
Promo 

Njegove reči prepisali smo na vision board, a potom krenuli na novogodišnje okupljanje Milana Marića i IQOS & Friends zajednice. Oni su snimili video sa novogodišnjim željama, napominjući da nam svima žele uživanje, smeh i bliskost sa dragim ljudima – a baš to je ono što nam nedostaje, naročito u godini koja je, čini se, prošla brže nego ijedna pre.

m3.jpg
Promo 

 Jedna od važnih poruka za 2023. godinu je i Nova godina bez dima, pepela i neprijatnog mirisa cigarete, kao i da je važno da pušači koji žele da se odreknu pušenja cigareta, zamene pepeo i dim boljom alternativom.

m7.jpg
Promo 

 Podsetimo se, Milan Marić i IQOS zajednica upoznali su tokom Casting Call projekta, kada su pozvali korisnike da postanu zaštitna lica brenda i dobiju mogućnost da svoje IQOS priče podele sa celim svetom, i to putem kastinga Lice svetske IQOS zajednice.

m4.jpg
Promo 

 IQOS zajednica svima želi da naprave korak ka boljem izboru, za svet bez duvanskog dima.
IQOS nije bez rizika i oslobađa nikotin, koji izaziva zavisnost. Samo za punoletne pušače.