Posle tip-top stajlinga i snimanja editorijala, brojnih nastupa i gostovanja, jasno nam je da čoveku ponekad jednostavno dođe samo da nabaca na sebe prvo što mu dopadne pod ruke.

Međutim, J.Lo se to u poslednje vreme dešava sve češće.

No, naše nije da utvrđujemo uzroke i nagađamo, već da se osvrnemo na nje stil je više nego upitan.

Zapravo, on u ovom specifičnom slučaju uopšte nije upitan, skandalozan je!

(Danima jedna od najgledanijih i najšokantnijih fotografija Jennifer Lopez)

Iako je uparila komade u istom svetlo plavom tonu, a to je podrazumevalo skinny jeans i dugi kaput, te bele patike sa tašnom koja je takođe posedovala bele tonove, u ovoj kombinaciji ni uparivanje boja nije pomoglo.

Nismo sigurni šta je bila veća greška, da li krzneni šal, čije nijanse su se uklapali sa onima na njenoj messy punđi ili vrlo popularne Alexander McQueen patike u krajnje klasičnoj formi, koje se nikako nisu uklopile sa kultnom (i jednom od najluksuznijih tašni na svetu) Birkinkom od kože himalajskog krokodila  - čija cena inače iznosi 100.000 dolara.

(Jennifer Lopez o jačem polu: Muškarci su pre 33 godine potpuno beskorisni!)

Ova modna katastrofa zaokružena je omiljenim modelom sunčanih naočara poznate pevačice. U pitanju je Ray Ban, ali za ovu kombinaciju Jennifer je birala plavo-ljubičasta stakla. Međutim, ni tim odabriom navodno srodnih tonova, nije uspela da izvuče ovaj stajling. štaviše.

Model naočara koji je ponela uklapao se sa patikama i skinny jeansom, ali to je to.

Ostalo..pojedinačno, povezano. Od formi, preko boja, tekstura..ni jedna srodnost sa ovim modelima ne postoji, što je na kraju rezultiralo vrlo jeftinim izgledom, dok je on zapravo sveukupno iznosio cifru od koje biste mogli da kupite apartman u istom tom Njujorku, gde ga je latino diva prošetala.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/