Što se tiče zimske odeće, nema ničeg tako moćnog kao što je jednostavna kombinacija kaputa i čizama. Iako zvuči prilično obično, upravo ova kombinacija vas može provesti kroz hladne zimske mesece, a da još uvek osećate vreli modni puls.

Bilo da se radi o omiljenim čizmama sa debelim đonom ove sezone i kariranim kaputom ili onim ozbiljnijeg kroja, ova laka formula je vaš najbolji prijatelj za svaku priliku po hladnom vremenu.

Ako ste poput nas, verovatno ste se već svake zime oslanjali na ovaj duo, dodajući i oduzimajući šalove i pletivo s promenama vremenskih prilika. Ispostavilo se da se uticajne fashion devojke ne razlikuju mnogo od nas. Ne možemo, a da ne primetimo toliko inspirativnih kombinacija na našim Instagram feedovima, a najviše je kombinacija upravo ovog dua.

Većina kaputa i čizama idu zajedno i upravo je lepota ove kombinacije što - ne možete pogrešiti. Osvežite svoje favorite igrajući se sa uzorcima i proporcijama, a ova klasična kombinacija može učiniti da izgledate i osećate se super praktično za sve izazove koje dan nosi.

Ipak, da ne biste utonuli u monotoniju, morate da istražite kreativne i inovativne načine za spajanje ova dva modna komada. Zaboravite na već viđeno - vladaju krokodilski dezeni, oversize krojevi i boje!

Evo 10 outfita za inspiraciju!

1. Beli kaput + crne duboke čizme sa petom

 2. Kaput na vezivanje + čizme sa debelim đonom

3. Lakovani mantil + čizme sa krokodilskim uzorkom

4. Oversize vuneni kaput + planinske čizme

5. Kaput u camel boji + gležnjače

6. Karirani kaput + glomazne čizme

7. Vintage kaput + čizme do kolena

8. Kaput sa krokodilskim uzorkom + bele plitke čizme

9. Kaput sa printom + crne čizme na štiklu

10. Kaput sa resama + nabrane čizme na štiklu