Flossing trend se vratio na velika vrata i teško da trenutno postoji zavodljiviji i vreliji modni trend. Iako naziv neodoljivo podseća na konac za zube, ovaj trend iz 2000-ih zapravo se odnosi na komade sa trakicama koje se vezuju oko kukova i struka i na taj način naglašavaju liniju.

Slavne dame poput Megan Fox, J Lo, Olivie Culpo i mnogih drugih već su se pojavljivale na crvenom tepihu u atraktivnim izdanjima ovog tipa, te je sada više nego jasno da je flossiong potpuno opčinio sve trendseterke i ljubitelje mode.

Megan fox obožava izdanja sa tračicama.
Profimedia 

Hrabri izrezi na odeći, kao i otkrivanje donjeg veša, koji su bili moderni pre mnogo godina sada su dobili svoju seksepilniju, ali sofisticiraniju varijantu, a dizajneri poput Nensi Dojake, koja je poznata po stilizovanju Belle, Dua Lipe i Zendaye odavno je predstavile svoje, sada već prepoznatljive cut-out komade.

Međutim, za njom ne zaostaju ni drugi brendovi. Tako je pored Christopher Esber i Supriya Lele, najveću pažnju privukao Monot, koji potpisuje čuvenu haljinu Kendal Jenner u kojoj se pojavila na venčanju prijateljice.

Haljine sa trankicama mogli ste videti i na festivalu u Kanu, a jedna od onih koja je zbog svog upečatljivog izdanja privukla sve poglede bila je i slavna inflenserka Charli D’Amelio. Elegantno, prefinjeno, a tako zavodljivo!

Charli D’Amelio pojavila se na festivalu u Kanu u haljini sa tračicama.
Profimedia 

Popularnom trendu nije odolela ni slavna manekenka Heidi Klum, čija je žuta haljina izazvala oduševljenje na mrežama.

Heidi Klum oduševila je žutom haljinom sa trakama.
pritnscreen/instagram 

Ipak, čini se da niko nije flossing bolje izneo od dive lično, odnosno od Jennifer Lopez koja se u prethodnih nekoliko meseci nekoliko puta pojavila u fantastičnim kreacijama koje su na najlakši način istakle njenu figuru u prvi plan.

Bilo da je reč o beloj izazovnoj haljini u kojoj je nastupala u emisiji Jimmy Fallona ili je pak u crnom izdanju sa trakicama tankim poput konca, jedno je sigurno - na ovako nešto retko ko može ostati imun.

Naravno, ovaj trend fantastično su iznele i druge slavne dame, a u nastavku pogledajte neka od njihovih najboljih izdanja.