Kada kažemo zima, sigurni smo da haljine nisu prvo što vam padne na pamet, ali to ne znači da ne treba da budu deo vaših stajlinga tokom hladnijeg perioda. Zapravo, čini se da su određeni modeli popularniji više nego ikad do sada, što se da primetiti i po Instagram profilima vodećih fashion devojaka, a 5 se posebno izdvojilo kao "must" za narednu 2023. godinu.

Spajaju udobnost i toplotu, a u isto vreme neviđeno su trendy, zbog čega nećete imati problem da ih ponesete na najrazličitije načine, a u nastavku pogledajte koje haljine bi trebalo da "čekirate" prilikom sledećeg shoppinga i odaberete onu koja se najbolje uklapa u vaš stil.

1. Mala crna haljina

Svaka devojka od stila treba u svom ormaru da ima jednu "malu crnu haljinu". Osim što je idealan izbor kada ne znate šta da obuete, a fantastično se kombinuje kako uz ravnu obuću, tako i uz vrtoglave potpetice, kec je u rukavu i kada vam iskrsne neplanirana proslava ili neki svečaniji događaj, jer uz prave aksesoare mala crna haljina postaje stilska desetka.

2. Džemper haljina

Tokom zime, džemper haljine, pogotovo modeli sa rol kragnom posebno će biti na radaru it devojaka baš iz razloga što su tople, udobne a opet tako chic. Najbolje od svega je i to što ih možete nositi u svim prilikama i izgledati fantastično.

3. Haljina sa rebrastom teksturom

Rebrasti materijali su "must" u narednim mesecima, a osim što su veoma udobne, one se prilagođavaju i liniji tela, te ih nije teško stilizovati na pravi način, a idealne su i za večernje prilike i za posao.

4. Haljina sa upečatljivim dezenom ili jarke boje

Svaka žena od stila trebalo bi da u svom garderoberu poseduje i makar jednu haljinu u boji ili pak sa zanimljivim dezenom. Dužina je samo na vama, ali ovako nešto "razbiće" i najtmurniji zimski dan. 

5. Plisirana haljina

Plisirane haljine vraćaju se na velika vrata ponajviše jer su veoma tople, a daju figuru peščanog sata, što će pomoći da delujete više i vitkije. Brojni high street brendovi već su predstavili neodoljive modele kojima malo ko može odoleti, a posebno dobro izgledaju uz čizme sa block petom.