Ponekad nam se dogodi da moda (i sve što je prati) postane pomalo opterećujuća. Žive boje, smele šare i novi trendovi mogu skrenuti pažnju sa onog što je esencijalno, a to u konačnici može rezultirati onim neprijatnim osećajem da nemate šta da obučete. Međutim, budući da smo svoju lekciju naučili, naši garderoberi sada su prepuni osnovnih komada, sa kojima se osećamo pokriveno u svakoj prilici. A jedan od najviše nošenih odevnih predmeta, oduvek je, bez sumnje bila bela majica.

Podmajice, potkušulje, atlet majice ili kako god da ih nazivate, trenutno su u centru pažnje. Influenserke redovno baziraju svoje kombinacije na njima, a luksuzni brendovi predstavljaju svoje poželjne verzije (Loewe, na tebe mislimo).

U nastavku smo izdvojili pet inovativnih načina za kombinovanje bele majice bez rukava ovog leta. Krenite za nama!

Zlatni nakit + ukrojene pantalone 

Počnite sa jednostavnim pristupom tako što ćete upariti belu majicu bez rukava sa još jednim ključnim odevnim predmetom - dobro ukrojenim poslovnim pantalonama. Zlatni nakit i dalje je najveći trend u svetu aksesoara, iskoristite to! 

Screenshot 2024-05-27 144448.jpg
(Image credit: @_jessicaskye) 

Slip suknja + krupne čizme

Jedan od elegantnijih komada za leto 2024. je svilena suknja. Odaberite jednu u vašoj omiljenoj nijansi, te je stilizujte sa jednostavnom belom majicom. Za finalni pečat, hrabro zaokružite izgled sa krupnim čizmama. Spremni za letnji festival!

Screenshot 2024-05-27 144934.jpg
(Image credit: @sylviemus_) 

Bermude + oversized košulja

Bermuda šortsevi se često pojavljuju ove sezone, pa razmislite o tome kao znaku da investirate u jedan par upravo ovog modela. Za poslovnu kombinaciju, odaberite par baletanki te ležerno otkopčanu oversized košulju.

Screenshot 2024-05-27 145241.jpg
(Image credit: @trayslounge) 

Lanena košulja + pamučni šorts

Vikend je, kalendar nam je prazan, a temperature se penju iznad 30. podeoka... Hitro uzimamo belu majicu te je kombinujemo sa pamučnim šortsem - sportska estetika je ono čemu težimo. Siva boja šortsa uvek će delovati neopterećeno, a da bismo dodali ono nešto outfitu, biramo prozračnu lanenu košulju u jarkoj boji.

Screenshot 2024-05-27 145409.jpg
(Image credit: @smythsisters) 

Mini haljina + čizme 

Želite da postignete chic izgled jedne Francuskinje? Ovo je predlog za vas. Camille daje glamuroznoj mini haljini nekonvencionalni preobražaj oblačenjem bele majice bez rukava ispod nje i kompletirajući look sa crnim čizmama na štiklu.

Screenshot 2024-05-27 145516.jpg
camille charriere/ instagram 

Izvor: ELLE/N.K.