Sastavljanje savršenog outfita iziskuje malo tenzije. Uvek možete da igrate na sigurno i birate klasične komade koje je lako slagati, ali moda ne bi bila moda da ne traži malo (više) igre, nekonvencionalnosti i ekstravagancije. Makar u vidu jednog komada koji će dati vašem outfitu karakter. Kako biste postigli baš taj efekat - nemojte prebrzo da odložite svoju letnju garderobu — sa sigurnošću vam možemo reći da neki od najboljih trendova iz prošle sezone — ostaje na tronu i tokom jeseni.

Tokom narednih nekoliko nedelja očekuje nas ono dragoceno vreme kada možemo da nosimo najbolje od obe sezone, kao što je nenadmašan duo: martinke & bermude. Ovih dana pratimo modnu scenu u Francuskoj i Italiji, i učimo kako da integrišemo letnje komade u jesenje kombinacije na chic način.

U nastavku otkrijte 5 trendova koje nosimo i ove sezone! 

1. BELE SUKNJE

Bele suknje su imale svoje najbolje leto, od ukrašenih modela na Prada reviji do onih A-kroja koje smo kombinovali sa lanenim prslucima i nosili iznova i iznova. Ove jeseni i zime nosićemo ih s elegantnim crnim rolkama i sakoima.

 2. MREŽASTE BALETANKE

Ako čekate da mrežasta obuća izađe iz mode, moraćete da sačekate još neko vreme. Trend i dalje vlada, a viđamo ga na ulicama svih modnih metropola. Klasične baletanke i Mary Jane cipele su i dalje u modi, kao i prozirni modeli brenda Khaite i nove mrežaste čizme brenda Reformation - posebno spremne za jesen.

 3. BEŽ FARMERKE

Iako su favorit za leto, svetle farmerke zaslužuju svoje mesto i u jesenjoj garderobi. Bilo da su u hladnobeloj ili kremastoj ecru nijansi, učiniće da čak i najopušteniji outfit izgleda skupoceno.

 4. CAPRI PANTALONE

Voleli ih ili mrzeli, najkontroverznije pantalone ovog leta još uvek su tu. Pre nego postane previše hladno, stil koji otkriva listove kombinuje se uz jakne i papuče (da, sve je dozvoljeno), dodajući retro dašak klasičnim jesenjim kombinacijama.

 5. MARAME

Kako zadržati dašak letnjeg šarma u tmurnim jesenjim danima na poslu? Dodajte čipkanu ili bilo koju drugu ukrašenu maramu kako biste začinili svoj outfit. Pogledajte Toteme-ove marame koje su postale omiljene među trendseterkama i pružiće vam beskrajnu inspiraciju.