Da li se sećate super popularnog modela torbe Stam, dizajnera Marca Jacobsa? Svoju slavnu priču ovaj model je doživeo u ranim 2000-im, kada su je brojne zvezde prihvatile kao savršeni deo outfita, a ime je dobila u čast kanadskog supermodela Jessice Stam. Torba je bila omiljeni odabir i klana Kardashian što je snažno uticalo na njenu potvrđuje. To potvrđuje i činjenica kako je na vrhuncu svoje moći Stam torba bila uvrštena na listu magazina Forbes 2007. kao jedan od modela s najvećom zaradom.

Torba je iz prodaje povučena 2013. godine, ali u eri snažnog modnog zaokreta u smeru Y2K trendova, u velikom se stilu vraća na tržište. Ovaj potez se opisuje kao odlična poslovna odluka, a priča pažnju novih generacija privlači i činjenicom da se ovaj se model u 2023. vraća kroz zanimljivu kampanju u kojoj učestvuju Paris Hilton, glumica Selma Blair, pevačice Ashanti i Ashlee Simpson, kao i sama Jessica Stam.

Model torbe prepoznatljiv po prošivenoj koži i lanac kaišu sada je dostupan u dve veličine po ceni od 995 dolara za mali, te 1495 dolara za veliki model. Atraktivnu kampanju potpisuje fotograf Harley Weir.

Da li biste je nosili?

 Izvor: https://luxurysociety.hr/