Nina Janković, Buč Kesidi, Danijela Dimitrovska – neke su od poznatih ličnosti koje su među prvima u svetu imale priliku da ponesu novu Rabanne H&M kolekciju, dok su pored njih, na velikoj žurci, prisustvovale i Aleksandra Jeftanović, Ivana Dudić, Matea Milosavljević, i mnogi drugi. Celokupna lokacija pretvorena je u spektakularni disko klub, a živopisni detalji su bili na svakom koraku - od prezentacije kolekcije, foto zone, tematskih koktela do svih ostalih detalja koji su prisutne ostavili bez daha.

Danijela Dimitrovska.jpg
Promo 

Buč Kesidi.jpg
Promo 

Pored upoznavanja zvanica sa blistavim svetom ove kolaboracije, vrhunac večeri bilo je iznenađenje, nastup pop zvezde Nataše Bekvalac, koja je izvela svoje najveće hitove u potpuno novom, disko aranžmanu. Nataša je za ovu priliku odabrala Rabanne H&M ljubičasti komplet, a nakon koncerta koji je atmosferu doveo do usijanja, provod je nastavljen u ritmu najvećih domaćih i stranih disko hitova, koje je puštala DJ Blair Lea.

Nataša Bekvalac_nastup.jpg
Promo 

Inspirisani nasleđem koje Rabanne modna kuća do danas nosi sa sobom, kreativni direktor Julien Dossena i H&M oduševili su publiku kolaboracijom koja briše liniju koja razdvaja retro i futurizam, pomera granice ukusa i na najbolji način oslikava živopisnu prirodu ovog brenda. Težnja za balansom između glamura i svakodnevnog je upravo ono što oslikava ovu kolekciju, koja je poseban akcenat stavila na koncept održivosti.

Kolekcija RabanneH&M.jpg
vladimir velickovic/vladimir velickovic 

Rabanne H&M kolekcija se sastoji od ženske i muške odeće, modnih dodataka i kućnog dekora koji predstavljaju pohvalu izuzetnosti, šiku i neprikosnovenom dizajnu. Kolekcija će biti dostupna od 9. novembra, u H&M prodavnici, u Knez Mihailovoj, kao i na internet stranici www.hm.com.