Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cameron Diaz: Ako vam je potrebno da vas slava definiše, nikada nećete biti srećni!

Poznata glumica, Cameron Diaz je u video intervjuu održala veoma emotivni govor, kada je rešila da otkrije svoje viđenje uspeha, ličnog zadovoljstva i osećanja ispunjenosti...

 Izvor: Foto: Profimedia

"Uspeti u profesionalnom životu nije toliko teško, dok uspeh u ličnom predstavlja mnogo teži zadatak. Biti čovek je još teže. A upravo to smo zaboravili..." Yann Arthus-Bertand, direktor filma Human.

Šta to definiše čoveka? Da li je to ljubav, borba? Ili smeh, plač? Radoznalost? Postavljajući ova pitanja, režiser i umetnik Yann Arthus-Bertand, proveo je tri godine prikupljajući intimne priče 2 000 žena i muškaraca iz 60 zemalja. 

(Cameron Diaz saveti za savršeno oblikovano telo)

Sarađivajući sa stručnim timom prevodilaca, novinara i kamermana, Yann je zabeležio veoma duboke lične i emotivne reči koje nas ujedinjuju, ali i slave ljubav i sreću.... 

U dokumentarcu Human, Yann je prikazao realnu sliku poznatih ličnosti koji sasvim otvoreno pričaju o svim žiotnim stvarima, otkrivaju svoje emocije i inspirišu ljude širom sveta....

Nakon Lady Gage i Russel Branda, dobili smo priliku da čujemo glumicu Cameron Diaz koja nas je oduševila svojim divnim odgovorima.

O slavi

Ne bavim se ovim poslom samo zato da bih bila poznata. Biti poznata ličnost nije moj posao. Kada sam kod kuće, ja sam sa svojom porodicom i prijateljima, i tada nisam poznata ličnost. Tada sam ono što jesam. Cameron. 

Da biste bili ostvareni morate biti svoji. Epitet zvezde je samo nešto što je prirodno došlo uz moj posao. To me ne definiše kao osobu, i definitivno nije povezano sa osećanjem sreće i ličnog zadovoljstva. 

O sreći

Slava me ne definiše. Ako vam je potrebna slava da vas definiše, nikada nećete biti srećni i uvek ćete bezuspešno biti u potrazi za osećanjem ispunjenosti...

Sreća nije nešto što možete da uslikate, uhvatite, već ono što stvarate. Istraživanja su dokazala da su osećanja radosti i zadovoljstva usko povezana sa umom, a ne činjenicama. Studije takođe sugerišu da je samoprihvatanje ključ srećnog života. Dakle, polazna tačka ste vi!

O novcu

Naravno da je novac neophodan u današnjem svetu, zbog normalnog funkcionisanja i preživljavanja. Ali ako mislite da konstantna želja za novcem, materijalnim stvarima ili slavom vas može učiniti srećnim, razočaraćete se.  

Kada ovo kažem, možda ćete pomisliti: Da, već sam znala za ovo...

Ali mnogi ljudi u stanju su da žive tako godinama, jer nemaju vremena da stanu i razmisle, da vide sebe i zapitaju se: Šta se ovde dešava? Šta radim, zašto sam nesrećan? Da li je to zato što tražim sreću na pogrešnom mestu? Šta je najgore, mnogi od nas već znaju za ovo, ali ne rade ništa po tom pitanju.... 

Mislite da je prava sreća u poslu? Ne. Sreća i radost ne dolaze od takvih stvari, već iznutra- od vaših misli i načina na koji percpirate svet, davanju i požrtvovanju, od ljubaznosti, održavanju dobrih odnosa sa ljudima.

Pitajte nekada sebe, da li su vaše misli i želje zaista vaše, ili su nastale kao rezultat uticaja masovnih medija, okruženja ili porodice?

Ceo video intervju možete pogledati u nastavku...

Poznata glumica, Cameron Diaz je u video intervjuu održala veoma emotivni govor, kada je rešila da otkrije svoje viđenje uspeha, ličnog zadovoljstva i osećanja ispunjenosti...
Izvor: Youtube

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Najpopularnije

Moda

Celebrity