Glumica koja se rekordnih 11 puta našla na listi 50 najlepših žena sveta, čuvenog magazina People, je otkrila u jednom od nedavno objavljenih intervjua kako nikada nije provodila previše vremena ispred ogledala, naročito ne u poslednje vreme, jer je to prosto ne opterećuje.

Sasvim je izvesno da će većina ovu izjavu prokomentarisati sa rečima kako se niko na njenom mestu ni ne bi opterećivao, ipak je u pitanju žena sa verovatno najlepšim osmehom na svetu, razoružavajućeg pogleda, divljih, ali tako savršenih kovrdži i građe koju neke devojke neće imati ni nakon višegodišnjeg članstva u teretani.

Ipak, majka jedanaestogodišnjih blizanaca Phinnaeus i Hazel i devetogdišnjeg Henry Daniela, tvrdi da njen osmeh ima veze samo sa njenim urođenim optimizmom, koji je oduvek posedovala i da je deo njene naravi. Kao i to da je lepota uvek povezana sa tim kakva ste osoba.

"Mislim da optimizam i osećaj za humor definitivno pomažu da sijate spolja. Sreća je nešto što morate kultivisati u sebi i jednom kada je nađete, ujedno ste pronašli i ključ za lepotu. To je prva stvar, a druge dve su ljubljenje i krema protiv bora u predelu očiju."

Zarazno harizmatična Julia bliži se petoj deceniji, iza sebe ima čak 40 velikih filmskih naslova i porodicu kojoj je izuzetno posvećena, ali to ne znači da u njenom životu nisu postojali tmurni dani. 

"Moja životna mantra je sledeća: Nema drugog puta, no napred. Morate proći kroz sve što vam se dešava, morate biti jaki, morate izdržati, neke situacije se ne mogu zaobići. Takođe, ja sam zaista optimistična osoba, uvek sam bila takva. Takođe, neizbežno je da postanete optimistični i humorstički raspoloženi kada imate troje dece."

foto: Instagram/juliarobertsoriginal

A kada su u pitanju porodica i obaveze, jedna od najpopularnijih glumica današnjice ima vrlo prizemljene, ali i principijalne stavove.

"Moderna žena danas zaista može imati sve, samo zavisi šta to SVE za vas podrazumeva. Sa tačke gledišta osobe iz spoljnog sveta možete izgledati kao neko ko ima jako malo, a osećati se makismalno ispunjeno. Do kod imate osećaj ispunjenosti u svom životu, to znači da imate sve. Što ste stariji sve više uviđate koliko je život jedna lomljiva i krhka stvar. Da nisam mudrija sada, no što sam bila u svjojim dvadesetim, zaista ne znam šta bih radila. Mada, mudrija možda i nije prava reč, ali činjenica je da sam srećnija, zadovoljnija i zahvalnija."

Kao posvećena majka, lepa Julia želi i da njena deca odrastaju ispravnim vrednostima i to joj je izuzetno važno, zbog čega je i karijeru trenutno stavila u drugi plan, a svoju porodicu drži što dalje od svetla Holivuda i bliceva paparacija.

"Moja deca ne znaju čime se bavim. Ta tema još uvek nije isplivala na površinu, jer ni nije toliko bitna. Oni su samo deca, a ja sam njihova mama, nema potrebe da ih suočavamo sa tim. Saznaće jednog dana, ali do tada oni su samo deca čiji su životi mnogo interesantniji od onoga što njihovi roditelji rade na poslu. Moj život se promenio, ne radim mnogo i uživam u kućnim poslovima, kao i u humanitarnom radu, ali opet ja nikada ni nisam bila od onih radoholičara koji snimaju godinu za godinom. Nemam problem sa tim da čekam dok ne naiđe neka dobra uloga koja će mi biti izazov, moj porodični život me potpuno ispunjava."

Priredila: Maja Bunčić

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija