Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Intervju

Nicole Kidman: O životnim traumama, majčinstvu i prihvatanju sopstvene seksualnosti!

Autor Ana Dodig
Autor Ana Dodig

Intervju o kome priča ceo svet!

Izvor: Foto: Profimedia

Ne libeći se priznati kako svoj talent i sposobnost igranja zahtevnih uloga između ostalog pripisuje i životnim traumama, lepa glumica otvorila je svoje srce u možda najiskrenijem intervjuu svoje karijere…

Eterična, nežna i graciozna, Nicole se na setu pojavila u predivnoj retro Gucci haljini iz tridesetih godina prošlog veka..

Ekipi Vogua otkrila je sve o svojim zahtevnim ulogama priznajući kako ih ne bi uspela autentično izneti da i sama u svom biću ne krije mračna mesta koja nosi još od ranog detinjstva. U ovom životnom intervjuu, glumica čiji je talenat osvojio svet, ispričala je svoju priču u kojoj je okrila detalje svog privatnog života.

Cela posada slavnog Vogua, od frizera i šminkera do fotografa pa čak i urednika bila je na snimanju septembarske naslovne strane. Iskoristili su prekrasan terem sa zelenim travnjacima koji se nalaze nedaleko od Nešvila i kuće koju deli sa suprugom Keathom Urbanom i njihovim ćerkama, devetogodišnjom Sunday i šestogodišnjom Faith.

Nije slučajnost što je prefinjena Oskarovka krasila čak osam puta naslovnicu Vogua, a nedavno je u krugu porodice proslavila svoj 50. rođendan na bajkovitim Bahamima.

Pa iako je 50-a godina okrutna prekretnica za holivudske glumice, mnogi skeptici su podcenili Nicolinu sposobnost i mogućnost prilagođavanja. Nedavno se Kidman vratila u velikom stilu na festivalu u Kanu, i to sa čak četiri nova projekta.

Osvrnuvši se na ulogu u seriji "Big Little Lies" u kojoj je odigrala lik zlostavljane žene imena Celeste koja pokušava da pobegne iz braka u kojem ne manjka seksualne hemije, Nicol priznaje kako je u 50-oj potpuno svesna svoje seksualnosti.

"Seks je veliki deo onoga ko sam. Moj intelekt ispunjava moju seksualnost i to je stvarno kontradiktoran spoj. To me privlači. Da nemam to u sebi ne bih mogla oživeti Celestin duh"- priznaje Nicole.

Na sreću, njen skladan i dugogodišnji brak sa muzičarem Keathom Urbanom je pun nežnosti. "Mnogi kažu da ljubaznost nije seksi, ali jeste" – rekla je Nicol o čoveku sa kojim je posle 11-godišnjeg braka sa Tomom Cruiesom još jednom uplovila u bračnu luku i u njoj pronašla svoju sreću.

Ostatak intervjua pročitajte na sledećoj stranici:

Najnovije

Najpopularnije

Lepota

Moda