Ne libeći se priznati kako svoj talent i sposobnost igranja zahtevnih uloga između ostalog pripisuje i životnim traumama, lepa glumica otvorila je svoje srce u možda najiskrenijem intervjuu svoje karijere…

Eterična, nežna i graciozna, Nicole se na setu pojavila u predivnoj retro Gucci haljini iz tridesetih godina prošlog veka..

Ekipi Vogua otkrila je sve o svojim zahtevnim ulogama priznajući kako ih ne bi uspela autentično izneti da i sama u svom biću ne krije mračna mesta koja nosi još od ranog detinjstva. U ovom životnom intervjuu, glumica čiji je talenat osvojio svet, ispričala je svoju priču u kojoj je okrila detalje svog privatnog života.

Cela posada slavnog Vogua, od frizera i šminkera do fotografa pa čak i urednika bila je na snimanju septembarske naslovne strane. Iskoristili su prekrasan terem sa zelenim travnjacima koji se nalaze nedaleko od Nešvila i kuće koju deli sa suprugom Keathom Urbanom i njihovim ćerkama, devetogodišnjom Sunday i šestogodišnjom Faith.

Nije slučajnost što je prefinjena Oskarovka krasila čak osam puta naslovnicu Vogua, a nedavno je u krugu porodice proslavila svoj 50. rođendan na bajkovitim Bahamima.

Pa iako je 50-a godina okrutna prekretnica za holivudske glumice, mnogi skeptici su podcenili Nicolinu sposobnost i mogućnost prilagođavanja. Nedavno se Kidman vratila u velikom stilu na festivalu u Kanu, i to sa čak četiri nova projekta.

Osvrnuvši se na ulogu u seriji "Big Little Lies" u kojoj je odigrala lik zlostavljane žene imena Celeste koja pokušava da pobegne iz braka u kojem ne manjka seksualne hemije, Nicol priznaje kako je u 50-oj potpuno svesna svoje seksualnosti.

"Seks je veliki deo onoga ko sam. Moj intelekt ispunjava moju seksualnost i to je stvarno kontradiktoran spoj. To me privlači. Da nemam to u sebi ne bih mogla oživeti Celestin duh"- priznaje Nicole.

Na sreću, njen skladan i dugogodišnji brak sa muzičarem Keathom Urbanom je pun nežnosti. "Mnogi kažu da ljubaznost nije seksi, ali jeste" – rekla je Nicol o čoveku sa kojim je posle 11-godišnjeg braka sa Tomom Cruiesom još jednom uplovila u bračnu luku i u njoj pronašla svoju sreću.

Ostatak intervjua pročitajte na sledećoj stranici:

PageBreak

Jedan od veliki razloga njene današnje renesanse stoji u činjenici da je Nicol počela prihvatati jake karakterne uloge koje pokazuju njenu sposobnost metamorfoze. Kidman svoju neustrašivost pripisuje svom rigoroznom vaspitanju.

"Moja majka je vrlo provokativna, nemojte to zaboraviti…Uvek je izazvala, izazvala men, izazvala sve što je mogla. Ali, bila je to divna prednost. Bilo je trenutaka kada mi nije bilo jasno zašto ne mogu imati majku koja mi opali  šamar ili kaže da sam divna? Ali ja imam vrlo jaku majku, koja dolazi iz doba kada je bilo bitno udati se, rađati decu i brinuti za porodicu. Želela je za nas nešto drugo, nešto bolje". – priznala je emotivna glumica otkrivši i kako je upravo njeno detinjstvo uveliko uticalo na način na koji vaspitava svoju decu.

"Kada je reč o vaspitanju moje dece, vodim se principom: "Otkrij ono što voliš i radi to što voliš. Moja majka je bila genijalna žena ali nažalost nije imala priliku pokazati svoje talente. Danas je drugo vreme  i želim svoju decu naučiti da mogu i moraju slediti svoje snove." – priznaje glumica.

U međuvremenu, Nicol još uvek proživljava teško emotivno razdoblje zbog iznenadne smrti svog obožavanog oca Entonija Kidmana, psihologa i biohemičara sa čijim se odlaskom lepa glumica još uvek ne može pomiriti.

Sa koleginicom Elle Fanning

Pa iako ima 50 godina, omiljena glumica još uvek uživa u danima svoje velike slave, usudili bi se reći možda i više nego pre, ali taj je status svakako zaslužen.

"Sve postaje nekako značajnije kako stariš. Ludo je. Kada ste mladi, imate malo lakši pristup svemu. Sada znam što je Vogue u svetu. To je institucija, a biti na njoj je Vau!"-  reče ponosno lepa glumica Nicol Kidman čiji je talenat zadivio svet.

izvor: Cover. Style.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/