Naomi je porputovala ceo svet i i dalje to čini, otkrivajući nove kulture, običaje, hranu, muziku. Iako uglavom putuje zbog posla, ipak više uživa na destinacijama koje bira iz ličnog zadovoljstva, a to su mahom egzotične zemlje u koje se i po nekoliko puta vraćala.

Ipak, pred specifičnog ukusa za putovanja i hranu, pa i muziku, jedna od najpoznatijih manekenki na svetu, veliki je fan Netflixovih serija, čiju većinu naslova prati i redovno gleda.

Serije

Skidam serije sa neta i uglavnom ih gledam dok letim ili pre no što idem na spavanje. Trenutno gledam Netflixovu Grace and Frankie i Transparent, koja je apsolutno briljantna. Kao i Scandal. Veliki sam fan Rupaula, te obavezno gledam njegov šou. Tu su i How To Get Away With Murder, Sons of Anarchy, American Horror Story, True Detective, Devious Maids i  Aquarius.

Destinacije za odmor

Volim Brazil, Egipat, Jordan, Italiju, Japan, Kambodžu, Burmu - sva ta pomalo atipična i egzotična mesta. Obožavam putovanja, pogotova ona iz zadovoljstva. Mnogo putujem zbog posla, ali ništa me ne čii srećnijom od putovanja u sopstvenoj režiji. Nikada ne krećem na put bez Zohara, jevrejskog religijskog teksta.

Hrana

Volim Cipriani i Nobu restorane koji se nalaze širom sveta. Uvek jedem zdravu i takozvanu čistu, košer hranu. Svaki dan započinjem sa ceđenim zelenim smutijem i sokom od jabuke, koji imaju pročišćujuće dejstvo. Veliki sam podržavalacteorije o čistim crevima. Nekada sam obožavala čokoladu, dok nisam otkrila da sam alergična na nju i da više ne smem da je jedem. Umesto čokolade, sada jedem lešnike, grožđice i sveže voće, koji šećere u organizmu otpuštaju značajno sporije.

Amajlije

Ni ne znam koliko kristala svih vrsta posedujem. U tašni uvek nosim crni tormalin i rozenkvarc. Oni simbolizuju zaštitu i ljubav, što je sasvim lepo da imate uz sebe ukoliko putujete diljem sveta svaki čas - mada, nije da se žalim! Takođe, ostale kristale, makar dobar deo koji imam, spakujem u prtljag koji nosim.

Filmovi

Jedan od mojih omiljenih je As Good As It Gets sa Jackom Nicholsonom. Volim i American Sniper. Fantastično je što makar delom dobijate uvid da razumete kroz šta muškarci prolaze kada odlaze u rat boreći se za svoju zemlju, te kako se osećaju kada se vrate.  Twelve Years a Slave sa Steveom McQueenom je takođe sjajan, kao i The Color Purple.

Esencijalni komadi za putovanje

Uvek sa sobom nosim svoje ćebence od kašmira, kao i moj Burberry pončo, za koji sam postala izuzetno vezana.

Muzika

Jedan od mojih omiljenih muzičkh žanrova je afropop, zbog koga redovno posećujem čuveni londonski festival Afrobeats. Ovo su neke od omiljenih mi pesama iz ovog žanra:

Tiwa Savage Ft. Wizkid & Spellz - Ma Lo

Dice Ailes - Otedola

DMW ft. Davido, Mayorkun, Dremo & Peruzzi - Mind

Niniola Ft Patoranking - Hold Me This is Me

Omo Frenchie x Abra Cadabra - Chosen

Fela Kuti - Zombie

DJ Spinall & Wizkid - Nowo

Davido - FIA

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/