Pevala je pred holandskom kraljicom, nastupala pre Nigela Kennedyja u Hagu, posle Randy Crawford na Kipru, ali omiljeni trenutak u karijeri joj je želja francuskog showa The Voice, da se ove godine pridruži njihovom timu u Parizu.

Talentovana pevačica i kompozitorka tvrdi da istinska vera, strpljenje i strast uz veliki rad bez kompromisa donosi i veliku satisfakciju. To mišljenje opravdava svojom pesmom Pick up, koju je producirao poznati Godfrey Diamond, a koja je prva pesma srpskog izvođača na američkim plej listama. Ostala je zaljubljena u barok i klasičnu muziku, a jedina venčanja na kojima je nastupala bila su ona kod Novaka Đokovića i princa Filipa Karađorđevića. 

Pošto završi svoj radni dan, energiju prenosi u porodični dom gde je čeka muž sa dva slatka dečaka, a kada je potrebno da je njeni muškarci istinski poslušaju, zapeva poneku ariju i čuda se zaista dešavaju.  

Lepa, spontana i duhovita, nasmejala nas je pričom o svojoj posebnoj dijeti. Kada želi da skine pola kilograma za dan, konzumira samo dve salate i dva velika parčeta torte. Samo, ne pitajte je kako ih raspoređuje. 

Njen prepoznatljiv estetski potpis je klasika sa nekim štosom, a sitno zadovoljstvo crveni karmin usred tmurnog dana. Ženstvenost joj je jača strana, ali ne i robovanje trendovima. Ne voli kada joj garderoba odvlači pažnju od onog što radi ili misli. A ako poželite da je pitate za modni savet, jasno će vam reći: „Što dalje od prostote“!

Osoba od stila je: Nepogrešiva Sienna Miller!

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/