Géraldine Boublil poznatiju kao Erin Off Duty možemo videti na stranama svih svetskih magazina i portala. Ona je jedna od onih osoba koju svakodnevno posmatrate kao svoju street style inspiraciju, a da toga možda niste ni svesni.

Još manje činjenice da Brendovi poput Cartier, Prada, Loewe, Chanel, Dior, Jacquemus, Lanvina i mnogi drugi, čekaju u redu ne bi li sarađivali sa ovom šarmantnom crnkom, specifične harizme i lepote. 

Da li je njen život bajka iz magazina i onih Instagram profila kojima se potajno divimo, baš kao što to činimo upijajući stilske i estetske momente savršeno uhvaćene u kadrovima upravo na njenom Instagram profilu ili iza svega stoji jaka radna etika sa sve biznis planom?

Radna etika koja postaje odskočna daska lanisaranja sebe kao brenda savršenog stilskog izraza, ali i šta je neophodno za lansiranje brenda, Géraldine je otkrila Jeleni Soldatović. 

1. Ako bi trebalo u jednoj rečenici da se predstaviš po prvi put, kako bi to sročila?

Zdravo, ja sam supruga i majka dvoje dece pre svega.

2. Koliko motivacije nalaziš unutar svoje porodice?

Svu, u najboljem mogućem smislu. Oni mi daju svu energiju i motivaciju da nastavim da budem aktivna u bukvalno svemu što radim. 

3. Tvoj stil je jedinstven na više nivoa, kako bi ga definisala i da li imaš stilske uzore, ili prosto ljude koji te inspirišu?

Nekako su me uvek privlačili bezvremeski komadi, oni kojima se možete iznova vraćati, a svoj stil definisala bih prvenstveno kao veoma ženstven i šik ali i pomalo riskantan sa dozom neočekivanog. Naravno da postoji nekolicina žena čijim stilovima se divim, ali nekako na kraju dana uvek slušam svoju intuiciju jer baš to moj lični stil čini definisanijem i rafiniranijim, tako da on u potpunosti na kraju krajeva oslikava moju ličnost. 

4. Imati dvoje dece, izgledati savršeno i mlado, biti stalno na putu i snimanjima širom planete sve vreme deluje tako uzbudljivo ali opet jako iscrpljuće. Kako ti polazi za rukom?

Hvala puno na tome, ali da, priznajem da jeste popriličan izazov. Sa jedne strane sam jako strastvena vezano za svaki segment svog posla i tu iznova nalazim uzbuđenje. Zaista se trudim da se maksimalno fokusiram na nove projekte i to upravo i jeste deo moje ličnosti, jer radeći toliko puno različitih stvari koje takođe svuda nosiš sa sobom može potpuno da iscrpi. 

Sa druge strane, što se tiče moje porodice, dobra organizacija je ključ svega. Kada ne putujem provodim puno vremena sa svojom decom, vodim ih u školu i trudimo se da to bude zaista kvalitetno provedeno vreme. I kada sumiram sve, na kraju dana ja sa svojom decom i poslom ove prirode provodim mnogo više vremena od mojih prijateljica koje rade regularne poslove. 

5. Na tvom Instagram profilu možemo videti da si takođe i poprilično strastvena što se tice kuvanja i estetike generalno, pa kada sve uzmemo u obzir stiče se utisak da si žena sa puno talenata. Koje te onda stvari sem mode i porodice pokreću?

Ja zaista volim hranu i zaista volim da isprobavam nove stvari i eksperimentišem. Već jedanaset godina sam vegeterijanac tako da moram da budem poprilično kretaivna kad se radi o kuvanju i pripremanju hrane generalno. Ali potpuno si u pravu, pored porodice i mode potpuno sam opsednuta dizajnom enterijera i arhitekturom od uvek. Ove godine smo se preselili, i uživala sam u čitavom tom angažovanju oko uređenja novog životnog prostora što mi je kasnije i donelo puno novih projekata vezanih za dizajn enterijera. Taj deo me vuče, kao i sve vezano za estetiku prostora.

6. Poseduješ li neka posebna pravila vezana za stil?

Ne, ali možda bih mogla da se pozovem na ono uvreženo “manje je više”, mada i to zavisi od mog raspoloženja i samog trenutka.

7. Reci mi ko je zapravo Geraldine, a ko Erin Off Duty?

Pa, nekada sam imala liniju cipela koja se zvala Erin Adamson, inspirisanu imenima moje dece. Zatim sam posle nekog vremena kreirala i blog pod imenom Erin Off Duty. Onda su taj moj blog i infuenserske aktivnosti potpuno preuzele sve, pa sam morala trenutno da zapostavim svoj lični brend i potpuno se posvetim svemu ostalom, ali je ime Erin Off Duty ostalo!

Lansiranje brenda je dogođaj velik poput porođaja. Kao kada dobijete bebu - u smislu koliko je neophodno da se svemu posvetite i da izdvojite vreme, da ne pominjem deo vezan za novčano ulaganje i nalaženje investitora. Danas mnogo influesera lansira svoje brendove i ja se istinski divim svim ljudima koji uspevaju da kreiraju nove i zanimljive projekte. Sa druge strane, tržište je zatrpano sa previse novih brendova. Tako da ukoliko nemate jak identitet i taj neki lični pečat, niste napravili bazu sa jakom zajednicom na mrežama koja stoji iza vas, što je neophodan dodatak svemu, prozvod koji je zaista vredan, zajedno sa etikom koja je osnova, vrlo je verovatno da će vaš brend, na žalost brzo propasti. 

8. Šta bi poručila našim čitaocima?

Budite zadovoljni onim što već imate, ali uvek ciljajte više!

9. I za kraj. Živimo u turbulentnom vremenu. Digitalizacija, brz ritam života, globalno zagrevanje, ekološka kriza, itd. Rečeno staromodnim jezikom, da li misliš da ljubav može promeniti svet?

Mmmm, hajde da planiramo jedan razgovor na desetak strana na ovu temu.

Razgovarala: Jelena Soladatović