Vezu su započeli (sada već uveliko davne) 1998. i to tako što su ih upoznali njihovi agenti.

Iako su se trudili da kriju to od očiju javnosti, s obzirom da je Brad tada bio u jeku svoje popularnosti i jedna od najvećih zvezda, bilo je suviše teško izbeći silne paparace.

Veza je obznanje, svet se rastopio, a nije prošlo ni punih godinu dana kada je Brad zaprosio Jennifer i to ni manje, ni više nego na Stngovom koncertu.

Angelina Jolie i Brad Pitt: Šta se desilo najslavnijem ljubavnom paru na svetu?

Venčanje takođe nije bilo ništa manje pompezno, a odigralo se naredne godine u Malibuu, sa brojnim poznatim ličnostima na venčanju, kao i ogromnim vatrometom koji je ispratio događaj u ponoć.

Naredne godine protekle su u zajedničkim pojavljivanjima na crvenom tepihu, intervjuima, pa čak se i te 2002. Brad pojavljuje u jednoj od Friends epizoda.

Prvi put nakon razlaza od Angeline: Brad Pitt u potresnom intervjuu o alkoholu, terapiji, razvodu

2004. snimanje Prijatelja se privodi zvanično kraju i Jenniefer u jednom od intervjua izjavljuje kako je sada već pravo vreme za razmatranje o preduzimanju nekih novih i ozbiljnjih koraka u životu, poput planiranja porodice.

Međutim, te iste godine otpočinje snimanje Mrs and Ms Smith, u kome vodeće uloge tumače Brad Pitt i Angelina Jolie i ostalo je istorija.

Zavirite u našu galeriju i pogledajte neke od najlepših i najpoznatijih fotografija koje su obeležile vezu Jennifer Aniston i Brada Pitta i zavirite u bivšu vilu slavnog para, koja se tek pre nekoliko meseci prodala za sumu od 56 miliona dolara.

Tekst: M.B.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/

Skoro dve decenije prošlo je od kada je svetom odjeknula vest da se oženio jedan od najpoželjnijih holivudski srcelomaca i to sa simpatičnom Rachel iz humoristične serije Friends.