Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Georgia May Jagger: Pomalo mama, pomalo tata

Georgia May Jagger, najmlađa ćerka Jerry Hall i Micka Jaggera, je nakon Kelly Osbourne i Taylor Momsen novo lice modne linije Material Girl, koju zajedno potpisuju Madonna i njena ćerka Lourdes.

 Izvor: Foto: Profimedia

Rođena je u Londonu 12. januara 1992. Već sa 16 odlučila je da krene stazama slavne majke, potpisala ugovor sa agencijom Tess Management i tako na velika vrata ušla u modni svet. Dobro, ne baš samo zahvaljujući prezimenu i poreklu. Upućeni tvrde da su glavnu ulogu odigrale njene pune usne, raskošni plavi uvojci i poseban zaštitni znak – zavodljivi razmak između zuba, koji zadovoljno pokazuje na većini portreta. Njena mama tvrdi da joj se to oduvek dopadalo i da nikada nije htela da ih operiše, a ona sama kaže da misli „da taj razmak daje karakter“.

Na pisti je debitovala 1999, hodajući za Vivienne Westwood i od tada krupnim koracima grabi napred. Iako je profesionalno još u fazi dokazivanja, u biografiju je već upisala kampanje za Rimmel, Versace, Chanel i Hudson Jeans (samo taj ugovor doneo joj je milion funti, a uključivao je i lični angažman mlade Georgije kao dizajnera). Nakon kratkog flerta s Njujorkom, vratila se u svoj rodni London jer su joj nedostajali mama i psi. Trenutno živi u Ričmondu.
Omiljeni ostrvski model postala je, bar tako tvrde britanski mediji, zahvaljujući jedinstvenoj lepoti i neverovatnom samopouzdanju kojim zrači kad god i gde god da se pojavi. Ipak, nije bilo lako izaći iz mamine i tatine senke, a ko je mogao da pretpostavi, tamo negde osamdesetih, kad se Jerry Hall družila s Grace Jones i provodila po Parizu i drsko pozirala Helmutu Newtonu, da će tri decenije kasnije njeno dete krenuti istim putem. Živi dokaz njenog (uspešnog) majčinstva je sveprisutan...
„Moja mama je zapravo velika faca“, tvrdi Georgia, treće od ukupno četvoro dece Jaggera i Jerry Hall, jednog od najoriginalnijih i verovatno najglamuroznijih supermodel/rokstar parova u novijoj istoriji. „Faca“ sigurno nije prva reč koja bi vam pala na pamet ako biste morali da opišete Jerry Hall, ali Georgia insistira. A ona valjda zna: „Mama se seća i najsitnijih detalja jer se, za razliku od ostalih, nikada nije drogirala. Dovoljno joj je da pogleda crno-belu fotografiju od pre 40 godina i reći će: ‘Nosila sam crvenu haljinu i na očima imala zlatnu senku.’ Meni je to neverovatno.“

Najnovije

Najpopularnije

Moda

Celebrity