Reč je o restoranu zanimljivog izgleda zbog kojeg ćete na tren odlutati i zaboraviti da se nalazite u samom centru Beograda, a opet tako skriveno od radoznalih očiju. Zbog vas, u želji vlasnika da gostima oriušte nezaboravno iskustvo i put kroz vreme i različite stilove umetnosti nastao je M:EATING, restoran čije ime više nikada nećete zaboraviti.

Već kako zakoračite na M:eating tlo opiće vas vesela atmosfera nastala kroz interakciju raspoloženog i profesionalnog osoblja sa uvek zadovoljnim gostima koji nam se neretko vraćaju. Poželećete da budete deo ove priče koja sa sobom nosi mnogo uživanja, još više ukusne hrane i veliki izbor najkvalitetnijih vina koja će vam zagolicati grlo i probuditi uspavanu strast u vašem telu.

Tada će vaša čula biti spremna za ono što im kuvari spremaju sa posebnom pažnjom i specijalnim začinom zvanim ljubav.

Sem što vam nudi vrhunsku uslugu, M:eating rešava i sve naše dileme. Za ljubitelje kuvane, domaće hrane, svake sedmice spremaju poseban dnevni set meni koji vas lišava napornog kuvanja, ali i razmišljanja o izboru jela dok ste na poslu. 

A ukoliko posle radnog dana poželite da se opustite i brige ostavite po strani, uz laganu muziku i letnju baštu oživećete duh primorja koji možete upotpuniti nekim od vrhunskih specijaliteta koje restoran nudi, kao i sveže ceđenim sokovima čiji sastav sami možete odabrati.

Takođe, za one kojima je zabava u krvi vikendom mogu se pridružiti na tematski organizovanim žurkama, koje su već postale omiljeni događaj devojaka sa stilom, kao i poznatih lica. 

U ovom cozy prostoru, koji je dokaz da različiti stilovi zajedno daju potpuno remek delo, možete organizovati i poslovna okupljanja ili proslaviti vaše najradosnije momente. Zato dopustite da M:EATING bude izraz vašeg individualizma i originalnosti.

Čekaju vas sa osmehom!

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/