Snovi često označavaju probleme koji vas muče u svakodnevnom životu i na poslu. 

Ali ponekad su samo rezultat iscrpljujućeg dana na radnom mestu, te su  samo  odgovor na stres koji donosi posao.

(Ono što niste znali o Marilyn Monroe: Najveći mit je da je bila glupa, zatim krhka i treći da nije znala da glumi)

Oni mogu da upućuju i na potencijalna rešenja problema koji vas muče. 

Ukoliko, imate noćne more vezane za određeni aspekt posla, to možda podsvest govori da ste zaokupljeni problemom više nego što mislite.

U snovima probleme ponekad vidimo jasnije, a kako biste imali koristi od njih, naučite da čitate između redova kako bi došli do rešenja, poručuju stručnjaci za snove.

Kašnjenje

Ukoliko sanjate da kasnite na posao, možda znači da nemate kontrolu na javi nad karijerom. Možda se bojite promena na poslu, osećate se nedovoljno vredno ili imate osećaj da ne zaslužujete poboljšanje.

Ovakvi snovi mogu da ukazuju da ste samo neorganizovani i da imate želju da zadivite šefove, ali nikako vam ne polazi za rukom.

Nespremni na prezentaciji

Takvi snovi ukazuju na manjak samopouzdanja u sopstvene sposobnosti. Osim toga ovakvi snovi ukazuju na to koliko vam je posao bitan.

Otkaz

Ovaj san je pokazatelj zabrinutosti od dobijanja otkaza na stvarnom poslu, ali osim toga, san o otkazu može da znači i velike promene u životu nad kojima nemate kontrolu.

(Zašto je retrogradni Merkur u Lavu naša velika letnja škola koju ćemo dugo pamtiti?)

Unapređenje

San o unapređenju ili povišici pokazuje koliko ste sigurni u svoje sposobnosti i koliko ste zadovoljni statusom na poslu.

Propuštanje važnog roka

Ovaj san znači da se osećate nespremno, pa čak i izgubljeno na poslu. San može da odražava razočaranje.

Izvor: stil.rs

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/