Počnimo ljubav ispočetka, od prvog zagrljaja tvog
Počnimo ljubav ispočetka, od nežnog poljupca mog.

Ovim stihovima je Beti Đorđević već u prvim sekundama svog nastupa raznežila sve dame okupljene u Botaničkoj bašti Jevremovac, koje su udruženim snagama u toj čarobnoj junskoj noći ostavile mnoge emocije, ali i graciozno gromoglasan smeh iza sebe. Ipak, to nam je i bila misija.

Već je jasno da govorim o Elle Fashion Dinneru, čiju smo ideju i ovog puta uspešno ostvarili. Noć u Botaničkoj bašti mirisala je na ljubav i modu. Na čaroliju starog Beograda i veličinu ženske snage i zajednice. Ponosni na to što smo ujedinili najuspešnije žene Srbije i u kolaboraciji sa dizajnerima i umetnicima tu snagu poslali onima kojima je najpotrebnija, rekla bih da smo uspele da sjedinimo umetnost i humanost. Uspeh i empatiju. Hedonizam i realizam.

Poput stihova sa početka koji se uglavnom dese kada i kulminacija noći, tako i neki neizreciv osećaj nastaje kada sve te izuzetne žene uz pomoć vas ispune svoju viziju i postanu primer. A zajedno sa njima i vi, uz težnju da to ne bude još samo ovaj put, već da jasnoća te misije pravi jasnu razliku u konstanti stvaranja. Poverenje u dela koja nisu trenutna, već samo koriste taj trenutak da povedu u beskraj.

U svom uvodnom govoru nagovestila sam da će biti i smeha i suza, baš kao što ih uvek i bude. Samo tu noć oni su bili druge boje. Boje slobode, zajedništva i uzajamnog poverenja. Bilo je dirljivo na trenutak se osetiti toliko bliskom, bezbrižnom i svesnom svog delanja i postojanja.

Osetiti se kao deo jedne celine koju hrabro i sa ponosom zovemo Elle.

Neka ljubav počne ispočetka...