Profesori, pevači, glumci, sportisti, influenseri i druge uticajne ličnosti, glavni su akteri videa u kojem su dali javnu podršku Mileni Radulović i još 14 devojaka koje više od tri godine čekaju na presudu, poslavši snažnu poruku – hajde da nam svima bude važno, hajde da žrtve na suđenjima ne prolaze kroz ponovnu traumatizaciju.

Ceo video pogledajte ovde:

Video pokazuje surovu stvarnost - zastrašujuća pitanja koja im je tokom svakog ročišta postavljao advokat optuženog. Na taj način, posle svakog ročišta, devojke su naterane da ponovo oživljavljavaju najdublja i najbolnija sećanja, i to u prisustvu porodice, prijatelja i celokupne javnosti. Od njih 15, sedam prolazi kroz sudski proces.

Kampanja nazvana „1236 dana“ ima za cilj da osnaži javnost i utiče na pozitivne promene u društvu. Ovaj simboličan naziv predstavlja broj dana koji je prošao od momenta prijave, do poslednjeg ročišta, na kojem i dalje nije donesena presuda. Pre lansiranja samog videa, postavljeni su bilbordi koji su intrigirali Beograđane sedam dana, a na kojima su se odbrojavali dani do još jednog ročišta u nizu koje nije urodilo plodom.

U kampanji su učestvovali: Marija Tarlać, Tamara Krcunović, Slavimir Futro, Milica Mandić, Biljana Srbljanović, Vesna Stanojević, Nataša Bekvalac, Seka Aleksić, Mihail Dudaš, Jelisaveta Orašanin, Sara Jovanović, Dunja Jovanić i mnogi drugi.