Najmlađa milijarderka Kylie Jenner u februaru 2018. rodila ćerku, a trenutno sa svojim partnerom, reperom Travisom Scottom čeka drugo dete. Verujemo da Kylie uživa u slatkom odbrojavanju, a jednom prilikom američka TV zvezda pričala je o tome kako je ubrzo nakon prve trudnoće uspela da povrati staru liniju.

Kylie nije krila svoje zadovoljstvo kada se nekoliko meseci nakon porđaja pohvalila kako je uspela da izgubi sve "trudničke kilograme", istučući da se tokom trudnoće ugojila 20 kilograma. Kako kaže, cilj je bio da za tri meseca nakon porođaja izgubi makar polovinu dobijenih kilograma.

Ipak, Kylie Jenner priznaje da je 20 kilograma izgubila zahvaljujući dijetama jer nije ljubitelj fizičke aktivnosti, iako je telu potrebno oko godinu dana da se vrati u normalu.

Kylie Jenner je u rekordnom roku povratila staru liniju nakon prvog porođaja
Instagram 

- Ja sam prirodno mršava osoba, kao moja sestra Kendall. Ne baš skroz kao ona, jer ona ima status modela, mada uvek sam imala veoma ravan stomak. Konačno sam ga vratila tek nedavno. Osećam da to ima velike veze sa ishranom - želim picu, testeninu, mnogo hrane, ali svega sam se odrekla - rekla je Kylie tada i dodala:

- Jela sam jaja i smatram da mi je to pomoglo. Jela sam ih tri puta na dan, iako ih ne podnosim. Tokom trudnoće, jela sam mnogo, mnogo hrane i zbog toga su mi govorili da nosim devojčicu, jer sam žudela za slatkim i slanim. To se ispostavilo kao istina.

Kylie je otkrila jelovnik koji joj je pomogao da se reši trudničkih kilograma
Instagram 

Kylie Jenner je otkrila da nikada nije bila osoba koja voli obilan doručak koji uključuje žitarice. Ona ujutro uvek popije sok od celera, dok u frižideru ima zalihe ovog svežeg napitka.

Nakon konzumiranja svežeg soka, za doručak jede jaja, avokado i slaninu. Tipičan ručak za Kylie Jenner je piletina sa puno povrća ili biftek i pirinač. Izbor ručka zavisio je od njenog raspoloženja, ali se trudila da to budu zdravije opcije.

Avokado je obavezan na njenom meniju
Unsplash/Alekseeva Maya