Fisherman sandale su jedan od onih trendova koje ili volite ili zaobilazite. Osamdesetih su bile u zenitu, a potom su dobile svoje dostojne naslednike kasnih devedesetih. Sada su se ponovo vratile na tron kao jedne od najpopularnijih predstavnika letnje obuće i da, dobile su potpuno novo "ruho".

Trendseterke i devojke čiji stil volite da pratite ih već nose. Tako ih je među prvima nosila Tamara Kalinić, ELLE cover girl i naša najpoznatija influenserka u svetu.

Naime, za odlazak na plažu, Tamara je ponela fisherman sandale brenda Loewe, kao i kao najprodavaniju torbu za leto - Prada pleteni ceger koji je kao san za dane na moru.

Koliko su popularne fisherman cipele govori i činjenica da su sa trona zbacile klasične mokasine. Jedna stvar ostala im je zajednička, a to je glomazna platforma koja vlada čitavu prethodnu godinu, od čizama do sandala.

Dizajnerska imena su već prihvatila ovaj trend, a sve ih više viđamo u ponudi high street kolekcija, pa verujemo da će u toploj sezoni obeležiti ulični stil i modu na društvenim mrežama.

To što je kredibilna u modnom svetu, dovoljno je da samo sledimo primer poznate Novosađanke, te ukoliko želite da ove sezone osvojite ulice i budete upečatljive, te ponesete obuću kakvu nema baš svako, pronađite par za sebe i inspirišite se outfitom Tamare Kalinić:

Poznatu srpsku blogerku sa adresom u Londonu pratili smo još od Njujorka.