Katie Holmes titulu kraljice uličnog stila nije dobila tek tako. Dovoljno je da pogledate bilo koje od njenih casual izdanja i da shvatite koliko dobro vlada trendovima i kombinuje ih tako da odišu jednostavnošću, ali i sofisticiranošću. Često "servira" elegantne outfite, ali oni ulični posebno su drage svim ženama kojima je glumica izvor modne inspiracije.

Mokasine su često sastavni deo njenih outfita, a posebno je 'luda' za onima sa potpisom modne kuće Gucci, kao i Prade.

Katie Holmes ne odustaje od Prada mokasina.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Mokasine su postale omiljeno rešenje u potrazi za ravnim, elegantnim cipelama koje podjednako dobro funkcionišu u poslovnim i ležernim prilikama. Ovaj popularni model od nedavno je neizostavan komad koji sve devojke rado nose, a poslednjih nekoliko sezona chunky modeli dominiraju modnom scenom.

Katie Holmes obožava mokasine.
YN / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Godine prolaze, trendovi se menjaju, ali ljubav Katie Holmes prema Gucci i Prada mokasinama je uvek tu.

Katie Holmes ne odustaje od mokasina.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Glumica je godinama pokazala kako može da nosi popularne mokasine sa italijanskim potpisom: uz jednostavne farmerke i belu košulju, teksas kombinezon ili teksas mini suknju - Katie Holmes je pokazala da joj se ulaganje u brendirane mokasine apsolutno isplatilo.

Holms je odavno shvatila kako da kreira trendi kombinacije, a njeno pravilo je svakako udobnost iznad svega.

Zaljubljenica u modu ima nekoliko pari mokasina: crne i bele - večiti klasik koji pristaje svemu, bez obzira na ostatak garderobe, ali i one crvene, koje su nešto smelije i upadljivije.