Drop everything - IT devojka Hailey Bieber upravo je objavila da očekuje svoje prvo dete sa suprugom Justinom. I dok je ta vest sama po sebi dovoljno uzbudljiva, ona je svoje fanove dodatno obradovala podelivši vesti putem prekrasnog seta fotografija objavljenih na njenom Instagramu.

Manekenka je izgledala anđeoski na obnovi zaveta sa Justinom Bieberom na Havajima. IT devojka odabrala je usku dugu belu čipkanu haljinu sa romantičnim velom na glavi, zamotanim poput marame. Ceo ansambl - uključujući i naočare za sunce - nosi potpis brenda Saint Laurent by Anthony Vaccarello.

Vlasnica Rhodea je upotpunila izgled nakitom iz Tiffany & Co, dok je sama haljina custom made, te nije dostupna za prodaju. 

Fanovi su primetili da je Saint Laurentova haljina slična Off-White kreaciji koju je Hailey nosila na njihovom venčanju 2019. godine. Najveća razlika je u tome što ta venčanica imala otvorena leđa.

Pevačka zvezda Justin Bieber je, s druge strane, nosio krzneni prsluk preko bele košulje, te (za njega) obavezni sportski kačket.

U galeriji pogledajte neke od modela venčanica sa kojima možete da postignete sličan izgled.

Retrofete, Revolve Pogledajte modele haljina slične onoj koju je nosila Hailey Bieber.

 Izvor: ELLE/N.K.