Postoji nešto revitalizujuće u promeni izgleda, a frizure su odlična opcija za sve one koji žele da isprobaju novi imidž. Ipak, za obožavateljke talasa, to može biti teže, jer svi znamo koliko je postići adekvatan look - ako su talasi suviše sitni, izgledaju demode, a ako su previše krupni - takođe.

Čak iako umete da stilizujete savršene morske talase, ovog leta verovatno ćete poželeti da uradite nešto drugačije sa svojom kosom - dobra vest je da se talasasta kosa lako prilagođava svim vrstama rezova i oblikovanja.

Šiške, bob ili mullet - promena frizura učiniće i da talasi izgledaju atraktivnije. U nastavku pogledajte 8 najlepših talastih frizura za leto.

1. Kratka talasata frizura

Od Vanesse Hudgens do Taylor Hill, najsamouverenije fashion žene nose kratke talasaste frizure.

 2. Botticelli talasi

Već smo pisali o tome da su Botticelli talasi vodeći trend za 2022. godinu, a to je dokazala i Met Gala (pogledajte samo Kaiu Gerber).

3. Wolf cut

Ne ova frizura ne namerava da izađe iz mode, a njen zaštitni znak jesu razbarušeni talasi. Namenjena je retro devojkama i svima koje vole nekonvencionalan look.

 4. Talasi + šiške

Kako talase nose Francuskinje? Pa sa šiškama naravno - i to onim neurednim koje otelotvoruju effortless look!

 5. Glamurozni talasi

Ako ovog leta imate važan event poput svadbe, rođendana ili neke druge proslave, raskošni talasi biće najbolja opcija.

6. Blagotalasasti bob

Bob je večan, a najbolje izgleda onda kada ga nosite u obliku ovih blagih talasa. Stilizujete samo nekoliko pramenova, tako što ćete stajler koristiti samo par sekundi, a zatim dobro raščešljati kosu.

 7. Zanosni rep

Još jedna bajkovita frizura za specijalne prilike. Ne zaboravite pravilo: što krupnije lokne, to bolje.

8. Isfenirani talasi puni volumena

Najbolje za kraj: nema voluminoznijih i raskošnijih talasa od onih napravljenih fenom i okruglom četkom (ovo se odnosi isključivo na dugu kosu), a efekat slojevitosti talasa postići ćete stilzovanjem pramenova u različitim smerovima.