Premišljali ste se, mislili i mislili i na kraju odlučili da odsečete šiške, no, nakon početnog oduševljenja, iskustvo se pretvorilo u nešto što klizi po tačnoj granici između ljubavi i mržnje.

Jer da, sve izgleda tako dobro kada ste kod frizera, ali onog trenutka kada treba sami da stilizujete kosu, shvatate da možda odluka da skratitite frizuru ili u ovom slučaju šiške, možda i nije najbolja.

No, umesto da ih držite zakačene šnalicama i drugim aksesoarima dok ne izrastu, donosimo vam sjajne predloge za lako i brzo stilizovanje, a ovako nešto, sigurni smo, svako može da izvede.

1. Pammy updo

Ova frizura aktuelna je već neko vreme, a vodi korene još od devedesetih kada ju je proslavila niko drugi do čuvena Pamela Anderson. U poslednje vreme najčešće je nosi Kim Kardashian koja je dala sjajan primer kako stilizovati kosu na ovaj način.

Ključ je da šiške izvučete, dok ćete ostatak kose podići u ležernu punđu il rep. U ovom slučaju, šiške ne moraju da budu isfenirane. Dovoljno je da ih blago natapirate u korenu i voila, spremne ste za polazak.

2. Wet hair look

Ovo je najbrži način da se spremite, a da u isto vreme delujete glamurozno. Pogotovo ukoliko vas čeka neka svečanija prigoda, ali ne i mnogo vremena za stilizovanje frizure. Potreban vam je samo jači gel i češalj kojim ćete zagladiti kosu. Dodajte neke upečatljive minđuše ili ruž u jarkoj boji i izgledaćete kao da ste sišle sa crvenog tepiha.

3. Isfenirane sa strane

Ovakav način stilizovanja aktuomatski će dati kosi na volumenu. Takođe, ukoliko želite da "skinete koju godinu" vizuelno, stilisti slavnih preporučuju upravo da šiške nosite na ovakav način. Ne zaboravite samo da ih fenirate "na gore" kako bi bile odignutije od korena.

4. Messy bun 

Ukoliko ste ljubitelji isfeniranih varijanti, ravno stilizovane šiške koje ste izdigli većim viklerima u kombinaciji sa messy bun-om će uvek izgledati neodoljivo.

5. Ukovrdžajte ih

Nemojte se plašiti da svojim šiškama date novu dimenziju, pogotovo ako su prirodno kovrdžave. Čak i ako nisu, uz samo nekoliko poteza figarom, ili pak varijantama bez toplote dobićete veoma upečatljiv look koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

ad

d

ad